Şimdi Ara

Sahip beni duyabiliyormusun Sahip duyamıyorsun dimi Duyamıyorsun Efsane konuydu yala :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
5.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibimle tanışalı yaklasık 7 yıl olmuştu onla kötü anılar iyi anılarımız olmuştu o benim herşeyimdi.Hiç unutmam kız tavlamasında ben yardımcı olmuştum ona, o zamanlar çok sevimliydim bütün kızlar beni sevmek için yanıma geliyordu.Hey gidi günler hey Ama asıl konu bu degil bundan sonra başlıyor

Sahibim 26 yaşına gelince evlenmeye karar vermişti 1 yıldır beraber olduğu bir kızlı evlenicekti ve evlenmişti kız normalde sahibimden daha çok seviyordu yada ben öyle görüyordum ama hepsi göz boyamaymış

1 Sene sonra

Sahibimin küçük bir oğlu olmuştu ne kadar tatlı bişeydi hep onla oynamak isterdim fakat sahibimin karısı çek şu köpeği çocugun boğazına tüy kaçacak diyip dururdu ve salonda çocuk varken benı odaya kapatırlardı sahibim çok değişmişti sahibim her zaman yanıma gelip merak etme yanındayım derdi ama oda karısının dedıgıne hak veriyordu ne yazık... Sahibimin ilgisi sanki biraz daha azalmıştı çünkü karısı onu çok yoruyordu.

7 ay sonra

O küçük çocuk 7 aylık olmuştu sahibimde hep yanıma getirtip karısı yokken sevdirirdi beni ama birgün her şey değişti

Karısı bunu görünce '' Altannnnn napıyorsun sen cocuğa mikrop kaptıracaksın çek şu pis köpeği'' dedi.Benim sahibimde yok bişey olmaz desede genede huylu huyundan vazgeçermi ah ah

Evde öylece dolaşırken konuşmalarına şahit oldum Bu KÖPEK BURDAN GİDİCEK Yoksa beni göremessin

-Ama ama hayatım o benim can dostum

-Bende senin karınım hangimiz daha önemli o köpek gidicek

-Ama

-Gidicek diyorum

-tamam

O günden 1 hafta sonra hastalıgım başlamıştı gözlerim kanlanıyordu nezle olmuştum çok kötüydüm

Sahibim beni hemen veterinere götürdü

Hastalığı çok ilerlemiş tek çaremiz uyutmak yada tedavi ettirmek fakat köpek çok acı çekebilir eğer köpeğe bakmıyacaksınız daha fazla acı çekmesin

Sahibim bu sözleri duyunca gözleri dolmuştu fakat ben bunları duymamıstım yarım yamalak görüyordum narkozdan dolayı

O günden 1 kaç gün sonra beni bi odaya götürdü ve yanında bi veteriner vardı

İğneyi bana yaptıktan 2 3 dk sonra...

Sahip bana noluyor neden ağlıyorsun sahip patim uyuşuyor sahip bana noluyor ?

Ağzım kuruyor midem kasılıyor gözlerim kararıyor patim yavaşça sahibimin ellerinden kayıyordu ve yavaş yavaş ağrılarım azalıyordu

Gözlerimin içine bakarak

-Özür dilerim... deyip ağlıyordu...

Anlamıştım ..

Buna belkide mecbur olduğunu anlamıstım keşke bunu ona diyebilseydim

-Olsun ben genede seni seviyorum diye ama diyemedim

Sahibimi ağzımla yere dogru cektim ve kafamı bacagına koydum

O an işte herşey bitiyordu ve son dediğim söz

Sakın beni unutma sahip :(

beğendiyseniz bir yorumunuzu esirgemeyin...

Sahip beni duyabiliyormusun Sahip duyamıyorsun dimi Duyamıyorsun Efsane konuydu yala :)

Hikaye bana aittir

08.07.2013

hikayeyi blogumdan kaldırdım cokta tutulmustu ama bura ıcın yazdıgım ıcın sıldım

ve tekrar bi up atalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 8 Temmuz 2013; 18:18:41 >

• Acıklı olmuş ağladım.
  • 2 kere okuyacak halimiz yok zaten.

not : OKUMADIM
  • gerçekmi bu olay ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

gerçekmi bu olay ??

yok kardeşim ben yazdım güzel olmuş mu ?
  • Nick-Konu Uyumsuzluğu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bambaşka bir ses lan baba
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş gözlerim doldu, adamın karısına tekme tokat dalasım geldi
  • nicke bak lan
  • insanoğlu işte başka ne beklenebilir ki

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

güzel olmuş gözlerim doldu, adamın karısına tekme tokat dalasım geldi

+1
  • köpeğimi çok seviyorum,hava serin olsun gezdirmeye çıkarıcam
  • Gerçekten ağladım
  • güzel olmuş yorumlara bakarsak herkesin biraz dugularını harekete geçirmişsin devam et bu iyi vir hobi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jenerik1

güzel olmuş yorumlara bakarsak herkesin biraz dugularını harekete geçirmişsin devam et bu iyi vir hobi

hobi olarak insan ağlatmak iyi diyosun yani
  • İnanmayın beyler köpekler konuşamaz ki.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.