Şimdi Ara

ŞAHİNK'YLA MSN DE SOHBET ETTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_inferno -- 23 Ocak 2006 0:33:51 >

• Çok samimi olma, sonra maazallah..
  • Bununla övünüyorsun birde yazık

quote:

GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Bununla övünüyorsun birde yazık

quote:

GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• kim o küfürbaz ben tanımıyorum gerçekten
  • aferim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Bununla övünüyorsun birde yazık

quote:

GENÇLİĞE HİTABE

ne alaka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi bi iş başarmıssın..Bravo...marifet bak ya
  • direk paint yaaa daha 1-2 ay önce yapıldı aynısı fotolar ekşisözlükten bu arada
  • nick e bak öle konuş hajı ne yazıo altta tarih de war la bişi bulduk paylaşak dedik dalgamı geçionuz begenmiyen yorum yazmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_inferno -- 23 Ocak 2006 0:52:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

kim o küfürbaz ben tanımıyorum gerçekten

tanıma zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_inferno

nick e bak öle konuş hajı ne yazıo altta tarih de war la bişi bulduk paylaşak dedik dalgamı geçionuz begenmiyen yorum yazmaz
    yarım saaat wer bende yapam şimdi anlatayım yöntemini
    önce bi arkadaştan rica edilir şahin k taklidi yapması için sonra arkadaş nickine öle şahink zannedebileceğimiz şeler yazar sonra olay tamamdır sıra gelir webcam gibi gösterme işine paintten konuşmacı profili resmi kesilir sonra şahink resmi koyulurrr wweeeeeeee biiiiiinnnnnggooooooo şahink ile msnde konuştum yaaa taam bari kandırmaya çalışıyosun taamda bari yüzsüzlük yapıpta ban falan koyma

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

kim o küfürbaz ben tanımıyorum gerçekten

tanıma zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.