Şimdi Ara

şahin rulman blgisiz ticaret ve internet alışverişine terbiyesizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet iletişimi ile mekanik sanayi ürünü alışverişinde yaşanılan bir iletişim faciasıdır. Bu tip vatandaşı bilgilendirme konularına bazen rastgele cevap yazan forumdaşlarımız çıkabiliyor. Konu gerçek bir çirkefliktir, çirkeflikteki haklı olma ihtimaline sabitlenip menfi düşünmektense gerçeklerin anlatılandan ne derece daha fena olabileceğini ve nasıl düzeltilebileceğini düşününüz.

    """"""""""

    https://www.sahinrulman.com/ adresi üzernden ulaştığım ve daha önce de ismine hobi faaliyeti yapmaya çalışan maker/sanayicilerden dolayı denk geldiğim, birçoğumuzun bildiği biraz zayıf bir izlenim bırakmış firmadan fiyat almak gerekti. Cep: 0555 963 71 30 nolu internet adresinde yazan numara ile ietişime geçtiğimde, ne malzeme ile ilgili ne de malzeme teknik özellikleri ile ilgili bilgi veremediler. BUna rağmen sattıkları ürünü almak üzere konuşmama rağmen gayet lakaid ve devamlı söz kesip afaki konuşan birisine sabretmek gerekti. Sonra bu kişinin; abisi ve Makina Mühendisi olduğunu söylediği birisinin cep numarasını vererek aramamı bilgi almamı söyledi. Aradığım kişi de sorulanları bilmiyordu ve firma sahibi olduğunu söyledi. Ayrıca önemli başka bilgileri de bilmiyordu ki satılan ürünün en temel tarifleri. Ürün bilyalı mil. Sonra kapatmak üzereyken bu da laubali konuşmaya başladı ve git gide gerdi konuşmayı. Birkaç kez konuşmadan sonra kapatıp firmaya bilgi vermek icap etti. Aradığımda Firmada yaşı küçük birisi açarak direk terbiyesizliğe başladı sonra telefonu başkası aldı. Çocuğun yaptığı terbiyesizliği sordum ve "çocuun a.... k...." diye daha da çirkefleşti. Önceki küstah bir iletişime ortam veren kişileri sorup direk teknik konuya geçmek istiyordum. Ama bu da gayet terbiyesizce konuşuyor meydan okuyo. Etraftan gelen cümleleri de bana aktardığından, aslında daha önce konuştuğum tüm herkesin aynı ortamda yan yana olduğunu fark ettim. Fazlaca terbiyesizliği işitip telefonu kapattık. hem zayıf kalıyorlar hem zaaf içindeler hem laf yarışı yapıp iptal oluyor hem de terbiyesizliklerini git gide arttırıyorlar.

    """"""

    Basit bir alışverişte sorun çıkmayabilir ama alışveriş içinde sorun çıktığında nasıl cevaplar alabilirsiniz düşünün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 24 Nisan 2022; 20:48:9 >







  • Anlamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayetvar.coma şikayet açmıştım ama 48 saat içinde yayınlanması gerekirken halen yayında değil. Üye kayıtlarından şahin rulman firma olarak çıkmış. Şİkayetimi açtığım ilk anda sisteme kayıtlıydı ama aleyhlerinde şikayet çıkınca nasıl bir sinsilik düşünmüşseler, firmayı sistemden kaldırıp şikayeti hükümsüz ve yayınlanmadan bırakıp tekrar kayıt olurlar belki. belki de hiç olmazlar.


    Enteresandır ki şikayetvar.com şikayet içeriğini boşaltıp karşı tarafın avukatlığını üstlenmiş. Asla gerçeği söyletmek istemiyor. Savunamayacakları terbiyesizlikleri, mantıksızlıkları ve kendi kendilerine ettikleri sinkaflı küfürlü laçka sözleri konu ettirmiyor.

  • Konu engellenen bir alışveriş ve telefonda çirkeflikler olmasına ramen, şikayetvar belge olmadığı için yayından kaldırdı şikayeti. Tekrar girişimde bulunduk ama bu zamana kadar hiçbir şekilde belge istememiş, belge isteme işini firmanın cevap hakkına bırakmış şikayetvar şu anda belgeye dayanıp ilanı reddetmeye kalkıyor!!!!!!!!


    Önce firma ismini sildiler şikayet kalksın diye, sonra belge istediler, sonra şikayet içeriğindeki ağır kısımları sildiler, sonra da yayından kaldırdılar.... Bu ne iştir?

  • Şikayetvar sitesinin hiç bir işe yaramadığını düşünüyorum.


    Büyük-küçük şirketlerin yaptığı yanlışları vatandaşa duyurmak, ne kadar mümkün olabilir ki zaten ?

    Bir iki derken üçüncüde ölüm tehditleri gelmeye başlar.


    Her şikayet ilanının altında şirketlerin verdiği yapmacık cevapları görüyorsunuz zaten

    ( cevapları şirket mi yazıyor kim yazıyor o da ayrı bir bilinmez )

  • İLan yayınlanıp kaldırıldı ve defalarca ilanım silindi. şikayetvarda. EN sonunda Şİkayet ilanım yayına girdi ve bir gün geçti kaldırılmadı yani yayında.

    Öncesinde bir ara firmanın ismi şikayetvardan kaldırılmıştı,(belki şikayeti atlatmak için) sonra devamlı belge istiyorlar, hizmet alınmasına engel olunmasını yani belgesinin olamayacağını bildirmeme rağmen! Ama sonunda bittiler.

    Sorun her yerde.... Kalite ve kabiliyetin yükselmesi lazım. Emanetler sahibine!!


    EK-> Tabii şimdi de şikayetvarın bu yaptıklarını yine şikayetvardan anlatmama engeller.......




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 4 Mayıs 2022; 20:35:33 >
  • farklı bır fırmayı sıkayet etmıstım sahıbı arayıp benı tehdıt etmıstı hakaret etmıstı. burası turkıye tabı mahkemeye verdım ses kaydı yok dıye kovusturmadılar. Firmada hala iş yapıyor google yorumlarına da yorum yaptım sıldırmısler nasıl yaptılarsa. Yanı tuketıcının korunması cok zor bızım gıbı ortadogu ulkelerınde yınede mucadele edıyoruz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.