Şimdi Ara

Şahin Modifiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Şahin Modifiye.

(En Son Oy Tarihi: 28.7.2012)
Giriş

Şahin Modifiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 14 Ekim 2007; 18:25:31 >

• olmamış..
  • Jantları görünce arka tekerler çift yapılsa süper olur diye düşündüm. Zaten jantın birini ters, birini düz takınca tamamdır. Bence çift tekere gerek yok. Masrafı seversen çamurluğu biraz genişletip Porsche gibi geniş taban lastiklerde arkanın havasını değiştir. BMW' ciler gördükçe kıskanırlar.
  • Herşeyi anladımda jantlar niye farklı
  • Şekil olsun.
  • altı şişhane üstü tophane olmuş o nasıl jant öyle
  • bülbüle altın kafes yaptırsanda bülbül yine aynı öter bikere o şahinin motoruna ekleme yapmamışsa o kiti birz zor taşır o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modlu tofaş nasıl..
    7 ay önce açıldı
    FİAT DOBLO MODİFİYE
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok abi yakısmıyor boyle araclara mod

nedenmi?keskin cizgileri var aracin biraz kutudan bozma havasi var sahinlerin

kaliplari daha yumusak hatlardan yapilmis olsaydi elbet yakısırdı
  • Şahini bırak böyle modifiye edince jant takınca bile mok gibi olur
  • güzel olmuş kardeşim ama o fren kampanasının yeşil rengi olmamış:)
  • Araba benim değil ki.
  • Yurdum şahini.

Şayinnnnnnnnnnn

Hiç unutmam araba pazarında abimle dolaşıyorduk, beyaz bi şahin vardı sahibi özelliklerini anlatıyordu kulak misafiri oldum;

-Şahin(ee?), düz(?!?!), beyaz(görüyoz zaten), lpgli (o da belli), 5 vites(hadi canım!), temiz(:O).
  • şahin doğana body kit hiç yakışmıyor. Bir de bunlara yeni moda yuvarlak stoplar takıyorlar. Keskin köşeli arabaya bunlar yakışmaaaz

Bu arabalara yapılabilecek en temiz uygulama(şahsi görüşüm):

Şöyle güzelinden bir takım jant ( çekişte zayıflamaması için max 15'' jant ve 195/45-50 yanak lastik)

Angel farlar

Parlak metalik griye boyanmış ön panjur ve far çıtaları (angel farlara mükemmel yakışır ve arabanın ön tarafını lüks gösterir)

Yeni tip parlak slx stoplar

Araç Şahinse, Doğan gibi gövde rengi tamponlar ve dikizler

Camlara hafif koyu film

Body kit ve rüzgarlık olmayacak!!

Kapı cam çerçevelerini komple kaplamak yerine sadece orta direği kaplanacak.

İçini de nasıl döşüyorsanız döşeyin, her türlü gider.

Kelebek iptali de çok yakışır ama çok sağlıksız..Ufak bi zorlamada cam mekanizması patadanak gidiyor.

Kendi arabamı tarif etmiş gibi oldum biraz

Şahin Modifiye.

Ben bu arabayı 50 kez şekilden şekile soktum, en son bu halinde karar kıldım. Sadelik her zaman iyidir..Resim biraz bozuk malum cep çekimi..Yoksa gerçek halinde karşısına geç saçını tara

Şahin Modifiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 29 Kasım 2007; 1:45:41 >

• Jantların modelini bırakın boyutlarıda farklı bence. Arkadaşımın falan olsa bunun içine binip gezmeye utanırım şahsen
  • bu biraz subaru yavrusu gibi durmuş. jantlar çok bozuyo sokağımızda bi şahin vardı ön jantlar orjinal şahin çelik jantının büyük hali arka taraf ise aynı jantın geniş borbet tipi bişeydi amortisörleride kısaltılmıştı araba drag yarışından fırlamış gibi duruyordu çok hoşuma gidiyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Jantların modelini bırakın boyutlarıda farklı bence. Arkadaşımın falan olsa bunun içine binip gezmeye utanırım şahsen

zaten ünal da utandığı için anket yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Jantların modelini bırakın boyutlarıda farklı bence. Arkadaşımın falan olsa bunun içine binip gezmeye utanırım şahsen

zaten ünal da utandığı için anket yapmış

Hadi len. Böyle arabam olacağına olmasın daha iyi. İnternette gezerken buldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.