Şimdi Ara

ŞAHİN Mİ DOĞAN MI?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
72.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: olivyaperez

tabiki doğan derimm
    doğanın bende başka bir yeri vardımm hayatım boyunca tek hedefim bi tane doğan slx 1.6 i.e'm olsun yeter bana büyüklerde gözüm yoktur

aga kartaL var yah doğanı ne yapacaksın...bende tam tersi düşüyom Şahini verip benim KartaL 1.6i.e. aLmak senin ki gibi..değişeLim isteR.!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

quote:

Orjinalden alıntı: olivyaperez

tabiki doğan derimm
    doğanın bende başka bir yeri vardımm hayatım boyunca tek hedefim bi tane doğan slx 1.6 i.e'm olsun yeter bana büyüklerde gözüm yoktur

aga kartaL var yah doğanı ne yapacaksın...bende tam tersi düşüyom Şahini verip benim KartaL 1.6i.e. aLmak senin ki gibi..değişeLim isteR.!!

@Fdd24

Hocam adam Doğan SLX 1.6 i.e demiş . . . Sen Şahinle değişelim dion...

• Bu arada....

Benim imzam da " Tofaş Kuş Serisi Grubu " yazısı ile alttaki resimin arasında..." Doğan SLX 1.6 i.e " yazıordu. .

Ben değiştirmediğim halde nasıl silinmiş bu???

Daha şimdi farkına vardım...

• biliyom hocam öLe espiri mayetinde söLedim ister değişin bak senin doğan 1.6i.e. mi ydi senin ki ???
  • Yok benim ki Doğan 1.6 i.e değil....

Benim ki Doğan SLX 1.6 i.e

Ben arabamı sefiom,o da beni sefio. . . aramısa Kartal martal giremesss...
  • Hadi arkadaşlar nerde fotolar
  •  ŞAHİN Mİ DOĞAN MI??
  • geLecek parmaktan sonRa.!!

@dainesee

tmm peki ozamn aranıza kartaLı sokmaYın.!!
  • Kazasız belasız inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

Bu arada....

Benim imzam da " Tofaş Kuş Serisi Grubu " yazısı ile alttaki resimin arasında..." Doğan SLX 1.6 i.e " yazıordu. .

Ben değiştirmediğim halde nasıl silinmiş bu???

Daha şimdi farkına vardım...

Ya dainesse,sorma bu site yöneticilerinin elinden nedir bu çektiğimiz yaa,imzama ne zaman baksam kuraldışıdır yazıyor,herneyse değiştiriyorum,2-3 hafta sonra yine kural dışı,ya milletle alaymı ediyor bunlar yaa.Bak şimdi gördüğün imzanında en az 1 hafta ömrü var.
  • doğan bizim ülkede bir zamanlar mercedes gibiydi
  • Geçen gün işyerinde bi laf duydum.Bana mantıklı geldi.Siena şahin,albea doğan.Yani albea da sienanın gelişmişi diyolar.Siz ne diyosunuz bu konuda??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 16 Ocak 2009; 20:45:44 >
  • Güncel
  • Doğan tabiki şahinin bir lüx modeli gibi birşey
    Buyur resim
    quote:

Orjinalden alıntı: Nike

ŞAHİN Mİ DOĞAN MI??

Buyrun buda benim 1998 Model Doğan SLX 1.6 ie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 5 Şubat 2009; 19:35:19 >
  • Kazasız belasız inş.dostum.Genelde millet tercihini doğandan yana kullanıyo.Tofaş ta şahine niye hiç özenmemiş yaw2000 model araçta cam bile otomatik değil
  • bnm tercihim dogandan yana ama su arabalara kus serisi diosunuz tmm ama dalga gecmetim bn cok severimkus serisini haa bide mirafiori varr
    mmged'den nameler
  • türk insanın az yükünü çekmedi dogrusu
  • Kullanmasını bilene ikisi de güzel.Bu arabayı ibreyi nasıl sona vurdururum diye bi düşünceyle kullanırsan elbette ki çok arıza çıkarır.Ben aldığım aracı 2 senedir kullanıyorum.Daha büyük bi arızası olmadı.Kullanımı bilirsen güzel araba bence
  • Sevgili Arkadaşlar;Sizden bir ricam var,yardımcı olursanız sevinirim.Bende Doğan L var.Problemim İÇ AYDINLATMA.Arabanın sadece ayna üstündeki lambası var.O da ancak anahtarı açarsan yanıyor.Benim istediğim,arabaya binerken kapı açıldığında içeride bir tavan lambası yansın.Çünkü gece kontak anahtarını göremiyorum.Ha bire delik arıyorum.Led li iç aydınlatma ile ilgili resimler,projeler,görseller varsa lütfen paylaşır mısınız?Ayrıca başka iç aydınlatma ile neler yapabilirim?Tşk.ler.
  • Arkadaşın biri yerli mal demiş uzaktan yakından halakası yok şahin doğan fiatın arabasıdır doğan olsa kaç yazar tekene arabalar ne airbag var ne baska bisey 50 ile duvara vuruyosun araba kağıt gibi yıllar önce çok büyük paralara sattılar simdikinin 70-80 milyarı gibi ama tekene araba simdi daha cok gencler kullanıyor benimde yaşım 18 tavsiyem şöförlük öğrenicekler alsın vursada ucuz almayı düşünen arkadaslara kesinlikle önermiyorum can güvenliğiniz 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.