Şimdi Ara

Sahin 215 lastik camurluga surtuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandir 215*50*13 lastik kullaniyorum.
    Arabama en fazla 2 kisi bindigi icin genelde genis taban lastiklerden sorun yasamiyordum.
    ta ki gecen yaz sehirlerarasi yolda arabama yolcu alana kadar....
    Arkada yolcu otururken cukura veya egimli yola girdigimde lastikler camurlugun ic kesimine degiyo.camurluk agizlari iki tarftanda esit ( defransiyeli robotta duzelttirmistim..) ve camurluk agizlari kurtariyo.icerden camurluga surtuyor.
    Malum yaz aylari da yaklasiyo yazlik lastikleri takcam uzerinde spor jantlar var .
    Buna bi cozum bulabilen arkadas varmi acaba?
    helozanlari yukseltemem cunku aracin onu dusuk.

Sanırım önce arabanın amortisörlerini kestirerek alçaltmış, sonra da o araç için aşırı geniş yanaklı bir lastik takmışsın.
    Böyle bir durumda lastiğin çamurluğa sütmesinden daha doğal birşey göremiyorum ben. Üstelik sorun da çözümü de ortada. Bence aracı bu duruma getirirken yaptığın şeyleri aynı sırayla geriye doğru yaparsan sorunun çözülecektir.
    Saygılarımla
  • 195 lik biraz genis yanaklı lastiklerde surtuyordu. Camurluk agızlarını bir kaportacıda bir miktar actırabilirsiniz. Ancak iyi bi kaportacı olmazsa boyaya zarar verebilir. Ayrıca sakın kampana mampana isine girmeyin aracın orjinalini bozmayın. Neden 205 lastik takarsınız ki arkadasım. Ne gerek var diyecegim ama simdi bir ton laf edeceksin. Neyse. Kolay gelsin.
    tek sorun camurlugun icindeki ice bombeli yere degmesi. onceki lastiklerim 205 ti degmiyodu bu 215. yani 1 cm kurtarir beni.ama emin olamiyorum kampanayimi taslatiyim yoksa jantimi tornaya veriyim.

haklisin hic gerek yokmus basima bi ton is acti.
  • Madem 205 surtmuyordu. 1 cm buyuk gorunsun diye niye 215 aldın ki arkadasım. Hem de bir suru para verdin. Neyse olmus artık . Valla git az bir miktar arkalara takoz attır. Arkayı yukselt. Cukurlara sert girme. Bu lastikler eskiyinceye kadar boyle kullan. Sonra da surtmeyecek bir lastik al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik yanak hasari yardim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.