merhabalar sahibinden.com' a ücretsiz DSLR ilanı vermek istiyorum ama doğruşama bilmem ne adı altında benden kredi kartı numaram son kullanma tarihi hatta arkadaki güvenlik numarası isteniyor daha önce denediğimde böyle birşey yoktu.Güvenilir mi benim ben olduğumu doğrulamam için niye kredi kartı bilgilerimi giriyorum canım?Yarımcı olan olursa sevinirim.
bildiğim kadarıyla get ilanları paralı. O kısımdan ilan vermeye çalışıyor olabilir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
GET ilanları paralı değil. Ama sanırım kullanıcı başına aylık kotası var, belli sayıdan fazla ilan açamıyorsunuz.
GET ilanı açarken alıcının yaptığı ödemenin aktarılacağı bir hesap istiyor. Yani banka hesap numaranızı siteye vermeniz gerekiyor. Ama bu dediğim olay vadesiz hesapla alakalı. Kredi kartı bilgilerini neden istiyor anlam veremedim.
sahibinden.com hesap doğrulamak adına bu yeni sisteme geçti. site ile hiç bir maddi işin olmasa bile tüm kredi kartı bilgilerini istiyorlar. önceden bu doğrulamayı cep telefonu numarası ile yapardı, sonra tc kimlik numarasına geçti sanırım, şimdi de bunu istiyor. ben sırf gıcık olduğum için kredi kartı bilgilerimi vermedim. yoksa internette alışveriş yaparken sanal kredi kartı kullanıyorum buna da o kartın bilgilerini verebilirim ve bir risk oluşturmaz ama bu saçma uygulamaya uyuz oldum. herkesin kredi kartı olmak zorunda mı? olsa da para alıp vermeyeceği bir siteye o bilgileri vermek zorunda mı?
Sanırım sitedeki dolandırıcılıklardan bıktıkları için bütün bilgileri istiyorlar.Güvenilirdir.Daha sorun yaşayan görmedim siteden yana(!).