Şimdi Ara

Sahibinden Satılık OTOYOL :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  Sahibinden Satılık OTOYOL :)



    Bursa-İzmir karayolunun bir şeridinin yaklaşık 10 metresinin, babasına ait tapulu tarladan geçtiğini iddia eden Mehmet Sait Bademlioğlu, bu araziyi satılığa çıkardı.

    Bademlioğlu, internette araştırma yapan yakınlarının, önceki yıllarda vefat eden babası adına Karacabey ilçesinde kayıtlı parselden yol geçtiğini fark ederek kendisine haber verdiğini söyledi.

    Resmi kayıtlarda yaptırdığı araştırmada, bu durumun doğru olduğunu öğrendiğini belirten Bademlioğlu, bin 40 metrelik arazinin bir bölümünün Bursa'dan İzmir'e gidiş yönünde kaldığını anlattı.

    Başvurduğu resmi kurumlardan olumlu yanıt alamadığını savunan Bademlioğlu, "5-6 aydır bununla uğraşıyoruz. Bize olumsuz cevaplar verip beklememizi söylediler. Baktık ki olacak gibi değil, en sonunda hukuk yoluna gittik" dedi.

    Müracaatlarından sonuç alamayınca bir kısmı yolun yaklaşık 10 metresini kapsayan araziyi satılığa çıkarmaya karar verdiklerini bildiren Bademlioğlu, "Mülkiyet, anayasanın en önemli maddelerinden biridir. Yasal olarak mülkiyet hakkımı kullanıp satmaya niyetim var. Taliplisi olursa gelsin, görüşelim" diye konuştu.


     Sahibinden Satılık OTOYOL :)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 29 Mayıs 2014; 21:07:06 >







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Tiguan
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.