Şimdi Ara

Satılık Tiguan

5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

2012 Model 2.0 Dizel Sport & style paket aracımızı satmak istiyoruz . 161.000 km dedir . 160.000 bakımı yeni yapıldı . TAMAŞ servis kayıtlıdır . Rengi Beyaz . Autowax detaylı iç ve dış bakımı yapılmıştır . Hiç sigara içilmemiştir . İçi ve dışı gayet iyi kondisyondadır . Emsallerine göre km'si düşüktür . Hiç arazi kullanımı yapılmamıştır . Piyasada farklı fiyatlar görüyorum .

Burada Sizlere sormak istediğim bu aracın gerçek ederi nedir ve kime satabiliriz .

Teşekkür ederim .

Araçta cam tavan mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 4 Mart 2025; 10:39:56 >

Kaporta aksamında boya yok . Sürtmelerden dolayı bir sefer tamponlarını rötuş boyası yaptırdım . Cam tavan yok .

Aracı ilana ilk koyduğunuzda üstlerde yer alacağı için yüksek gösterim sayısına sahip olur, bir çok insanın karşısına çıkar o nedenle aracı ilana koyarken fiyatı iyi belirlemek gerekir. Aksi taktirde insanlar satamayınca, talep görmeyince 1-2 hafta sonra fiyat düşürse de görüntüleme azaldığı için yine pek sonuç alamıyor. 1m insanları psikolojik olarak etkiler, benim gözümde aracınızın ilana giriş fiyatı 990 olabilir. 13 yaşında 160.000 km 2.0 dizel araç bu piyasada satışı ağır olabilir. DSG de alıcılar tarafında bu işin handikapı ama DQ500 yağlı şanzıman olması biraz bilgi sahibi olanların içini ferahlatır.

Sağlıklı huzurlu ve mutlu günler dilerim .

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.