Normal satış ilan açmıştım yani get olmayan ilan sabah baktım birisi kredi kartı ile satın almış kargo yapmam bekleniyor. sahibinden benden habersiz bedavadan mı get ilana çevirmiş? normal ilan olunca satın alamıyorsunuz bildiğiniz gibi hesap numarası veriyorsun veya kapıda ödemeli falan gönderiyorsun. başına gelen var mı?
Sahibinden kendiliginden gete çeviremez mutlaka siz seçmişsinizdir o seçenegi veya yanlışlıkla işaretlemişsinizdir. Fiyat dogrumu bari sizin istediginiz fiyattan mı almış yoksa daha mı düşük bi fiyata almış ?
quote:
Orijinalden alıntı: hasoxxx
Sahibinden kendiliginden gete çeviremez mutlaka siz seçmişsinizdir o seçenegi veya yanlışlıkla işaretlemişsinizdir. Fiyat dogrumu bari sizin istediginiz fiyattan mı almış yoksa daha mı düşük bi fiyata almış ?
get açabilmem için kredi kartı ile ödeme yapıp ilan açmak gerekmiyor mu? ben 200tl fiyat biçmiştim 200tl satılmış. acaba bu parayı havuz hesaptan mı kesecekler %7 olarak yani 14tl kesim olacak. benim için güvenli mi bu sistem yoksa bilmem gereken bir durum var mı sahibinden ilk kez sattım. ürün sıfır açılmamış kutu bir cihaz