Şimdi Ara

Sahibinden GTX 1080Ti Nedir Bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-evga-1080-ti-11-gb-sifir-kapali-kutulu-adiniza-fatura-sinirli-547952061/detay

Bir sürü ilanları var ve hepsi aynı gün verilmiş. Ekran kartının yanında kılıf ve powerbank veriyolarmış. Adres köye ait. Yinede merak ettim. İhtimal yok demi bu fiyata

• keriz silkeleme operasyonu olabilir. Elden satış var diyor Trabzonda olan gidip bakabilir
  • Memleketin yarısı dolandırıcı kalan yarısı mağdur oldu.
    Bakma sen çiftlik bank mağdurlarına gülüyoruz eğleniyoruzda, dh kullanıcılarıda sağlam dolandırıldı. Laf söyletmezler o ayrı.
    Kaç oldu ucuz hdd alacaz, ucuza ekran kartı kapatacaz, ram indirecez diye topluca dolandırıldılar.
    Aynı çiftlik bank gibi önden bi ihtimal yemleme yapar, vurgunu vurup toz olurlar.
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    hocam bazılarıda heyecan arıyor. 200tlye hdd alıp gelirse gelsin gelmezse gelmesin uğraşırız gibi Adres direk köy.
  • adres köy hocam yanlış bakmadıysam merkez bile değil

Bir saniye bir saniye ben yeni bir şey farkettim sanırım. Bu resimler bizim forumdan birine ait değil mi ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Range.. -- 2 Nisan 2018; 3:48:29 >
  • Hahaha siz bakarken ben siparis verdim bile gelsin de oynıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazadan alabilrisniz diyo bu fiyata trabzona gitmeye değer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • link uçmuş
  • Satan adam laz ve 12 den sonra açmış olabilri ilanı 😂

Bu fiyata zor kardeşim.

• Mining ile ömrünü doldurmuş bir kart olma ihtimali %90. Kanmayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    hocam ürün kapalı kutu Bu resimler sanırım bu forumdan birisinin almış kullanıyor. Büyük ihtimalle sazan.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-3-adet-msi-gtx-1080-ti-11gb-minning-rig-541506599/detay

Bu paraya araba alınır la

Vatan bilgisayardan ayrı ayrı 3 tane gtx1080ti alsa yine bu kadar tutmaz. Bu adam kafayı yemiş sazan arıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.