|
Sahibinden üzerinden gördüğüm bir laptop için mesaj attım fiyatta anlaştık falan neyse elden alacağım dedim askerim vaktim olmuyor dedi işkillendim cevap yazmadım.Aradan 5 dakika geçti hesabın gerçek sahibi aradı beni.Bayan bir öğretmen ''Mesaj attığınız için bana mail geldi hesabımın şifresini kırmışlar dolandırıcı olabilirler dikkat edin dedi'' sağolsun.Ben de adamla konuşmaya başladım iban ad soyad bilgilerini aldım ve arayıp ağzıma geleni söyledim.Dikkat edin bu gün 5 ilan gördüm bu şekilde ucuz 4'ü bayan ismini kullanıyordu daha inandırıcı olsun diye yazıştığım kişi de 'Melike Haybar'' ismini kullanıyordu iletişim numarasını isteyince kocamın numarasını veriyorum dedi Neyse ismi Fikret Tunç telefon numarası 0536 842 98 16 iban bilgisini ve kullandığı asker kimlik kartını da de resim olarak ekliyorum zaten büyük ihtimal photoshop.Aman paranızı kaptırmayın.Ucuz olarak gördüğüm ilanların hepsinde de telefon numarası ya gizli ya da yoktu haberiniz olsun.Profil olarak asker resmi de vardı ama çok büyük bir ihtimalle çalıntı olduğu için atmıyorum.Zaten kimlikteki fotoğrafla uyuşmuyor :) ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt