Şimdi Ara

İbrahim Yeşil / Hüsne Çiftçi dolandırıcıdır. Eski hesapları ele geçiriyor, dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1155 AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İbrahim Yeşil / Hüsne Çiftçi dolandırıcıdır. Eski hesapları ele geçiriyor, dikkat!

Kendisinin birden fazla eski üyeliğe erişimi var, bana başka hesaptan da uygun fiyata işlemci teklifi geldi. Yazım tarzları, cevap gelmeyince ? yazıp cevap beklemeleri gibi hareketleri birebir aynı.

Bu şahıs birden fazla kişiyi dolandırmış. Bir şekilde eski hesapları ele geçiriyor, bu nasıl bir rezalet?

Alınık işlemci ilanım için bana yazdı bu şahıs. Kabul ettim. Yanlış spam raporundan dolayı WhatsApp'ının kapalı olduğunu söyleyip TG linki verdi. İşkillensem de 20 senelik üye olduğundan çok sorgulamadım. Profiline baktım, ikinci elde birkaç ilanı vardı, diğer konularda da mesajları vardı, şüphe uyandıracak bir şey görmedim.

Önce tutarın yarısı olan 5000'i, kargo gelince de diğer 5000'i yollamamı teklif etti, kabul ettim.

Verdiği IBAN'a, Hüsne Çiftçi adına 6 Ekim 2025 saat 02:00 dolaylarında 5000 TL para yolladım. Eline ulaşmadığını söyledi, dekont ve ekran görüntüleri attım. Sabaha düşer diye bekleyelim dedik. 

Forumdan cevap gelmeyince iletişim için TG indirdim, normalde kullanmıyorum. Sabah da gitmediğini söyleyince defalarca bankamla görüştüm, paranın benden çıktığını, bizim tarafımızda kesinlikle bir sorun olmadığını söylediler. 

Bu sırada kendisi taksidi olduğu için tekrar 5000 TL göndermemi, daha önce yolladığım para gelince onu iade edeceğini söyledi. Kibarca reddetmeme rağmen defalarca ısrar edip aynı konuyu gündeme getirince iyice şüphelendim. En sonunda sizli, bizli konuşan şahıs birden "ya bırak, tamam kalsın ya, istemiyorum yollama" moduna girdi. Daha sonra benden hesap hareketlerini PDF olarak istedi, daha önce ekran görüntüsü olarak göndermeme rağmen onu da attım.

En sonunda da ben kendisinin hesap hareketlerini görmek istedim, bakalım para gelmiş mi gelmemiş mi? Gördüğü halde cevap vermedi, tekrar sorunca da birden bütün konuşmam silindi. Sanırım beni engelledi, dediğim gibi, TG kullanmadığım için pek hakim değilim.

Bu olay olur olmaz Donanımhaber profilini gizledi, hekimusta olan profili şu anda Guest-E3688B307 olarak gözüküyor. Forumdaki mesajlaşmalarımız duruyor.

İbrahim Yeşil / Hüsne Çiftçi dolandırıcıdır. Eski hesapları ele geçiriyor, dikkat!donanımhaber forum
    Profil: Guest-E3688B307 | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/profil/124958

Kendisinin şansına ben hukukçu bir aileden geliyorum, avukatım olan babam bizzat dilekçesini hazırladı, beraber teslim edeceğiz. 5000 TL için sicilini yakmaya, hapis/para cezasıyla karşı karşıya kalmaya değdi mi? Bu şahıs sanıyor ki kendisi kurtuldu, devlet onu bulamayacak. Yahu dijital çağda senin her hareketinin kaydı var, o sildiğini düşündüğün TG konuşmaları dahil. Yolladığım dekontta bile 7800X3D+RAM ücreti diye yazdım. Devlet sana sormayacak mı bu para sana neden geldi, sen neden yollamadın, para geldiği halde gelmedi diyerek yalan söylemişsin diye?

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Özel teşekkürler: cenk14, b|@ckc|oud , fevkalade ilgili ve iyi niyetli satıcılar
    Full_HD, cana yakın ve yardımsever abimiz

• Başka bir arkadaşı da dolandırmış:

İbrahim Yeşil / Hüsne Çiftçi dolandırıcıdır. Eski hesapları ele geçiriyor, dikkat!
    İbrahim Yeşil / Hüsne Çiftçi dolandırıcıdır. Eski hesapları ele geçiriyor, dikkat!donanımhaber forum
    SE.exe kullanıcı adlı kişi dolandırıcıdır. | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/se-exe-kullanici-adli-kisi-dolandiricidir--162243241

Yöneticilerden ricam benle iletişime geçmeleri, bu şahıs kayıt olurken telefon kullanıyor, elbette adalet karşısına çıkaracağız ama daha fazla insana zarar gelmeden halledebilirsek daha iyi olur.

Özel teşekkürler: cenk14, b|@ckc|oud , fevkalade ilgili ve iyi niyetli satıcılar
  • Forum T e l e g r a m yazınca otomatik olarak mesajı siliyor, TG olarak yazdım.

Paylaştığı TG adresi:

Add6210 olarak gözüküyor

KULLANICI ADINI DEĞİŞTİRDİ: Zong880 olarak gözüküyor şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 13 Ekim 2025; 19:29:35 >

• Öncelikle geçmiş olsun, umarım adalet yerini bulur. Üyelik tarihinden ziyade referanslara daha fazla önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yine de, bu tarz başlıkları gördükçe insan ister istemez alışveriş yaparken tereddüt ediyor ne yazık ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok teşekkürler, ben bu konuyu sorunlu alışverişler kısmına da açmıştım burada düzenlemeyi unutmuşum.

Ortada saçmasapan bir durum var: Bu adam eski üyelikleri ele geçiriyor. Bana yazdığı hesaplardan birinde (bestnewyorker) gözüken numarayı aradım, aylardır foruma girmiyormuş hesabın sahibi. Kendisi de şikayet etti yönetime.

Bu kadar hesabı nasıl ele geçiriyor, bu nasıl bir durumdur? O zaman biz Donanımhaber'de kimseye güvenip alışveriş yapamayız ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.