Şimdi Ara

sahibinden coma dıkkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4667037

bu ılan sahıbı arkadaş dolandırıcıdır arkadaşlar alış verıs yapmayın laptop1200tl
    100 tl gonderın laptopu alınca kalanını gonderın gıbı salakca konusmalar yaptı odemelı kargo gonder kargonu teslım alınca aderım dedım hemen engelledı benı aman dıkkat edın

• quote:

Orjinalden alıntı: jetgil06

adam sana laptopunu gönderiyo kolay mı bu devirde kimse kimseye güvenemiyo ki

Anlamadın galiba.. Ödemeli kargo ile göndericek teslimat sırasında parasını vericek arkadaş. Ama adam önce parayı yolla diyo mantıklımı sence ?

"100 tl gonderın laptopu alınca kalanını gonderın" Sence normal bişeymi
  • ya bıde laptopu gondermezsem herkes sey etsın benı cocugumun olusunu opıyım sonrada baktı olmadı 60 gonder barı dıyor 60tl ıcın neler yapıyor ınsanlar ya ınanamadım
  • dostum ben o herifi sahibinden.com site yöneticilerine rapor ettim ilanı kapatılır yakında..o sitede haysiyet sahibi olmayan bi kişi tarafında dolandırıldım daha once..o yuzden şimdi devamlı takip edip dikkatimi çeken şüpheli ilanları hemen rapor ediyorum..sitede en kısa zamanda gerekeni yapıp ilanı iptal ediyor..bi nebze olsun insanlara faydalı olamya çalışıtoyurm..benim canım yandı başkaları aynı derde duşmesin diye ugraşıyorum..sanada gosterdigin bu hassasiyetten dolayı ayrıca teşekkur ederim
  • Boyle ınsalar son zamanlarda cogaldı bende sıkayet ettım kardesım
  • Konu adı hatalı... Burada Sahibinden.com'un suçu yok
  • başlığı "sahibinden coma dıkkat " yarine
    "sahibinden comdaki ilanlara dıkkat " şeklinde belirtirseniz daha dikkat ceker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: @magic_many@

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4667037

bu ılan sahıbı arkadaş dolandırıcıdır arkadaşlar alış verıs yapmayın laptop1200tl
    100 tl gonderın laptopu alınca kalanını gonderın gıbı salakca konusmalar yaptı odemelı kargo gonder kargonu teslım alınca aderım dedım hemen engelledı benı aman dıkkat edın

O arkadaş önce laptop ı göndersin..Sen sonra parayı gönderirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @montana -- 24 Ağustos 2007; 17:07:10 >

• Adamın profili inceleyin

Satıcının Bilgileri
    turanlarturanlar
    Ad Turan
    Soyad Logninova

Üyelik Başlangıcı:22-08-2007

Fake olduğu belli olmuyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43457567878756 -- 24 Ağustos 2007; 17:16:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.