Şimdi Ara

sahibinden.com vasıtası ile DOLANDIRILDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 4 Aralık 2017; 8:19:31 >

• Böyle yazan birine nasıl güvendiniz hayret. ilke mesajlardan beli dolandırıcı olduğunu anlamak lazım... Suç duyurusunda bulunursun hesap numarasından falan illa ki birilerini bulurlar ancak bunun mahkemesi vs. zararının tazmini biraz uzun sürüyor... ama peşini bırakmamak lazım resmen dalga geçmiş
  • Ulan bide pişkin pişkin dolandırıldım de diyor
  • sahibinden.com vasıtası ile DOLANDIRILDIMsahibinden.com vasıtası ile DOLANDIRILDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02268A06A -- 20 Kasım 2016; 10:32:30 >

• Hocam çok geçmiş olsun
    bir gelişme var mı?
  • Senin düşündüğün gibi yakalanıp gözü altına alınmaz
    Banka hesap sahibi ve hat sahibi ifadeye çağrılır. Ardından savcı gerek duyarsa dava açar dava sonrası karşı taraf zararını karşılamak ister ama dava kamu davasına dönebilir.
    Ama gerçek dolandırıcı banka hesab yada sana fotoğrafı atılan kimliktekı kişi olmayabilir. Bu tip sitelerden telefon vb ürünler çabuk satıldığı ve insanların sıklıkla takip ettiği ürünler olduğu içi bu tip ürünlerı elden teslim alın. Yani dolandırıcı birisi araba lastiği satarak milletti dolandırmadan yoluna gitmez. Yükte hafif parada ağır şeyler her zaman elden alınmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcılığa suç duyurusunda bulunun karşı tarafın eline kağıt geçince hemen paranızı kendisi iade edecektir. Beni bulamazsın filan diyor ki size dava açmayın diye . Gözaltı filan onlar olmaz karşılıklı uzlaşma ile sorun çözülür.
    Geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 000emrecan

sahibinden.com vasıtası ile DOLANDIRILDIMsahibinden.com vasıtası ile DOLANDIRILDIM

bu resmi gördüm bi an beni gülmek tuttu

hocam gerçekten sekersiniz

• Bu whatsapp konuşmalarının çıktısını al dilekçene ekle çık savcı karşısına suç duyurusunda bulun en temizi bu ne böyle pişkinliğe bak geçmiş olsun dostum.
  • bi gelişme varmı inş yakalanır
  • ben birsey koymadım ki hocam

burada dolandırıcı oldugunu anladım devamını keşke göndermeseydin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.