Bildirim
sahibinden.com önce para mı mal mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Parayı al ilk önce. _____________________________ -
Tabiki önce para. Genelde Get kullanıyorum ama kredi kartı kullanmayanlar çıkınca önce hesabıma parayı yolluor. Ben hesapta parayı gördükten sonra ürünü yolluyorum
_____________________________ Steam ID: ZaPo31 -
tamam arkadaşlar ben de öyle düşünmüştüm umarım alıcıyla münakaşaya girmeyiz bu yüzden
_____________________________ -
evet arkadaşlar sorun çıktı adam karşıdan ödemeli istiyor bakıp parasını öyle verecekmiş iyi de sattığım telefon zaten 50 tl istediği işlem ayrı ücretli kargoyu ben veririm demiştim o ayrı ücret saçma oluyor ben de get e çevirdim ilanı böyle bana giren çıkan olmaz dimi 50 tl alırım yani? _____________________________ -
gete çevirdiysen %10(tam emin değilim) kaybın olur _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: ROMA1927
gete çevirdiysen %10(tam emin değilim) kaybın olur
%10sa iyiymiş öbür türlü %40tan fazla zararım oluyor teşekkürler cevap için..._____________________________ -
sanal pazarı kullanın orda komisyon %5. _____________________________ -
Aynen riske girme, aç sanalpazarda ilanı, adam ödeme yapsın, malını gönder, onay versin %5i kesilip sana gönderiliyor, taksitte yaptırırsınız, riske girme _____________________________ suçlunun beraat ettirildiği yerde hakim hüküm giyer.. -
çok teşekkürler arkadaşlar sanalpazar da ilanımı verdim
_____________________________ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler