Bildirim
SAHİBİNDEN.COM KAPORA DOLANDIRICILIĞI - LÜTFEN ŞİKAYET EDİN..YARDIM EDİN...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Araç alırken kapora vermek bile saçma zaten. Sıfır alırken bile dikkat etmek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de. Sizin hasarlı araçlarla ne işiniz var.
Sanayide kaporta boya işi falan mı yapıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: bravaman
biz de hasarlı araç satıyoruz ancak bu arkadaşlar dolandırıcı , şimdi aradım küfürler hakaretler -
quote:
Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E
quote:
biz de hasarlı araç satıyoruz ancak bu arkadaşlar dolandırıcı , şimdi aradım küfürler hakaretler
Rakip firmanız galiba.
quote:
quote:
quote:
biz de hasarlı araç satıyoruz ancak bu arkadaşlar dolandırıcı , şimdi aradım küfürler hakaretler
Rakip firmanız galiba.
keşke dolandırıcı değil de rakip olabilse
-
kimseye kapora vermeyin -
Artık devir tok alıcı olma devri. -
quote:
quote:
Hocam peki nedir bu hasarlı araç işi?Uzun zamandır piyasayı takip eden azcok arabadan anlayan biriyim Hangi hasarlı araçlar alınır ve satılır?Uygun fiyata nereden alınır nerede yaptırılır,nekadar hasarlı arabadan kar edilir?Benim de hasarlı alıp yaptırıp binmek gibi bir niyetim var biraz anlatirmisinz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
devlet dolandırıcılıgı tesvık edıyor arkadasım neyı sıkayet edeceksın ? Adamlar ilana kocaman kaporası alındı yazıyor, kocaman sigorta hasar kaydını şişirdi devleti dolandırdık yazıyor açık açık ama takan yok. Sen neyın kafasını yasıyorsun gerçekelri gorun artık kimi kime sikayet edıyorsun burası Turkıye uyanın bı anlayın ulke ne hale geldı -
evet isim değiştirdiler anlık olarakhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hkm-a.s-den-satilik-2016-benzinli-golf-469162145/detay -
Dikkatli olmakta fayda var. Araçlar piyasa değerinin 20-30 bin altında. Ekspertiz raporlarında farklı isimler var ve excel dosyasından oynanmış. Boya kalınlıkları tüm arabalarda istisnasız aynı, araç model yılları ile fotoğraflar farklı vs vs
TEMİNATI ALINMAYAN ARAÇ GÖRÜLEMEZ VE AYRILMAZ.BU NEDENLE ARAÇLARA DETAYLI EKSPERTİZ YAPILMIŞTIR. %5 teminat kaporası alınıyor ve kaçış başlıyor.
Bu da Bursa şubesi :https://doganotomotivbursa.sahibinden.com/
Aynı foto farklı isim izmir :https://demirotoizmir.sahibinden.com/vasita?sorting=storeShowcase
-
Atalarımiz bu durum için ,; Ava giden avlanır demişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N*?*N -- 26 Mayıs 2018; 9:50:5 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X