Şimdi Ara

Sahibinden.com ıphone 5 2.500 liraya buldum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıphone5 64gb.simfree pasaport kayıtlı buldum.Bende eskişehirde yaşıyorum satan arkadaşta eskişehirde yaşadığı için kargo parasıda vermiyeceğim. Sizce fiyat uygunmu ???. Birde pasaport kayıtlı olduğunu elden alırken nasıl öğrenebilirim ????

Not: Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz daha bekleseniz keske. Fiyatlar tavan

• Ama zaten türkiyede ıphone 4s in fiyatı 1900 civarıyken bu fiyat mantıklı geldi. Birde pasaport kayıtlı olduğunu nasıl anlarım....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_CoMa

Ama zaten türkiyede ıphone 4s in fiyatı 1900 civarıyken bu fiyat mantıklı geldi. Birde pasaport kayıtlı olduğunu nasıl anlarım....

Anlayamazsın, büyük ihtimal değildir.
  • pasaport kaydı + vergiyi taş çatlasa 250 300 liraya yaptırabilirsiiz.. şuan 1850 civarına ip5 alınabiliyor.. yazık günah para o kadar kolay kazanılmıyor... paranız varsa illa ki o telefonu cebinize koyarsınız.. Arkadaşın dediği gibi biraz sabredin en azından zarara girmeyin.. iki gün sonra umduğunuz gibi çıkmaz ise satttığınızda içiniz acımaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 25 Kasım 2012; 18:25:34 >
  • 64 gb icin fena giyat degil gibi... Getirtme imkaniniz yoksa tabi.

Birde bu kadar butce ayirdiysaniz operatorlerin getirmesini bekleyin bence. Ayni fiyatlara gelir, garantili olur...

• herkes aynı şeyi dediğine göre doğrudur. Biraz daha bekleyelim o zaman...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 64 gb ise çok iyi.
  • evet 64gb.

• 64 gb 2.500 tl ortalama pıyasadakı satanlara gore daha ucuz (fahiş fıyata satan uyanıklar arasında) forumda yazmıstım aralıgın ılk haftası turkcell satısa baslıcak 2300 tl den bence 2 hafta daha sabret garantılı temız sorunsuz cıhazını daha ucuza al kafan rahat etsın sonucda tr den alcaksın turkcelden alacaksın ya da oparoterın neyse?.hem aklında soru ısaretı olmaz pasaport kaydıydı osuydu busuydu.tabıkı para senın paran nacizane fikrimi soyledım.
  • BULDUM derken bulunmaz bişeymiş gibi bahsetmişsin sanki. 1900 liraya hatta daha aşağı çok satan var.
    Öte yandan 2500 lira verip telefon almak.............. Yazık parana.
  • Sizce türkiyeye ne zaman gelir???

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

pasaport kaydı + vergiyi taş çatlasa 250 300 liraya yaptırabilirsiiz.. şuan 1850 civarına ip5 alınabiliyor.. yazık günah para o kadar kolay kazanılmıyor... paranız varsa illa ki o telefonu cebinize koyarsınız.. Arkadaşın dediği gibi biraz sabredin en azından zarara girmeyin.. iki gün sonra umduğunuz gibi çıkmaz ise satttığınızda içiniz acımaz..

Pasaport u yoksa ? Veya var ama şartları karşılamıyor kayıt için o zaman ne yapmasını önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_CoMa

Sizce türkiyeye ne zaman gelir???

Aralık sonu gibi
  • O zaman biraz daha bekliyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

pasaport kaydı + vergiyi taş çatlasa 250 300 liraya yaptırabilirsiiz.. şuan 1850 civarına ip5 alınabiliyor.. yazık günah para o kadar kolay kazanılmıyor... paranız varsa illa ki o telefonu cebinize koyarsınız.. Arkadaşın dediği gibi biraz sabredin en azından zarara girmeyin.. iki gün sonra umduğunuz gibi çıkmaz ise satttığınızda içiniz acımaz..

Pasaport u yoksa ? Veya var ama şartları karşılamıyor kayıt için o zaman ne yapmasını önerirsiniz ?

zaten 1850 liraya almış olsa ip5'i .. kötü düşünüp pasaport kaydı ve vergiyi 300tl ye yaptırdığını varsayalım.. 2150 lira yapar... bu da 1850+300=2150 liraya gelir. 350 lira kar edersin..

bu pasaportu olmayan biri için geçerli olan birşey yani..

senin pasaportun olsa sadece 100tl masrafın olur. o masrafda 100 liralık bi vergi ödemen gerekir o yüzden...

Yanılmıyosam 20tl operatöre veriyomuşsun. tabi tam emin değilim bundan.. arkadaşlar düzeltsin lütfen...

• Eğer o pasaport kayıtlı olsun
    o telefonu sana ben alırım kardeşim
    utanmadan yalan söylüyorlar
    öyle telefon bulsaydım şimdiye ben alırdım
  • Bence görünce şaşırdım zaten.

• Operatörlerde iPhone 5 64gb 2700 tl fen aşağı çıkmaz buna %99 eminim. 32gb 16gb ilk olanını bilemem. Gel gelelim peki operatörlerde ilk çıktığında 64gb olanı bulamayacağız en erken iPhone 5 in çıkışından 1ay sonra 64 gb bulunabilecek.

Eğer alacağım dıyorsanız pasaport kaydının Evraklarını isteyin hem vergi dairesi hemde bir tane daha kağıt oluyor onları isteyin yanında öyle alın. Diğer türlü çok sıkıntı çekersiniz. Garanti olayına gelince ben iPhone 3G çıktığından bu yana kullanıyorum iPhone telefonu 5 garatili 2 yurt dışı cihaz kullandım 3-4 senedir ve hiç birini garantiye göndermedim bu telefonlarda bir sorun çıkarsa ilk 2 gün belli olur ondan sonrası zaten kullanıcı hatası...

• Forumda bir arkadaş var kayıtsız 64 gb siyah modeli 2100 TL'ye satıyor ama söylemem kim olduğunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.