Şimdi Ara

Sahibinden.com Hesabım Çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Bugün (20.11.2019) saat 01:03 te cep telefonuma şifreniz değiştirildi diye mesaj geldi. Hemen hesabıma girmeyi deenedim ama giremedim. şifremi unuttum işlemi yaparak hemen hesabıma girdim. Muğla'dan başka bir cihazla hesabıma bağlı olunduğunu ismimin gökçe doyuran olarak değiştiğini gördüm. İlanlarıma baktığımda hesabımda 3500 tl değerinde bir bilgisayar ilanının beklemede olduğunu gördüm ve hemen sildim. Geriye dönük mail adresimden baktığımda 04.07.2019 14:13'te İstanbul'dan 22.10.2019'da Ankara'dan hesabıma girikdiğini gördüm. Araştırdığımda sahibinden.com da bu gibi çok şikayet olduğunu gördüm. Muhtemelen benim hesabımla başkasını dolandıracaklardı. Bir siteye güvenip tüm bilgilerimizi veriyoruz ama onlar bizim bilgilerimizi koruyamıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat3547 -- 20 Kasım 2019; 7:14:16 >



  • Hocam numarasi varsa ara kizi, belki duser.
  • Numarası yok benim numaramı değiştirmemiş. Değiştirebilmesi için telefon onayı gerekiyor.
  • Adam ne derdinde sen ne derdindesin
    Adamın hesabından dolandırıcılık yapsalar bir sürü uğraşacak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hesabımda da muğladan giriş yapılarak bilgisayar ilanları verildiğini gördüm. adımı bile değiştirmemiş. şifrem de aynıydı. tesadüfen gördüm. ilanları iptal ettim. kayıtlı kredi kartımdan doping ilanı denemiş ancak kartımın tarihi eski olduğu için reddedilmiş.. yasal işlem başlatacağım..

  • Bunu sahibindene bildirme hesabını kapatıp bir daha da vermiyolar. 2009 yılından hesabım böyle yalan oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rocqo kullanıcısına yanıt

    Aynı şey benim başıma geldi. sikayetvar.com a sikayet yazdım. Sahibinden.com dan arayıp 3 evrak istediler. 3 evrakı gonderin hesabı açalım dediler. Bugün gönderdim. Bana da açamayız demiştiler. Aynı şekilde hesabımdan dolandırıcılk yapmaya çalışmışlar. Çok geç farkettim. Sahibinden.com a a ilettim ama cok ilgilenmediler en başta. Aksine sanki dolandırıcı olan benmişim gibi benim 2007 yılından olan hesabımı kapattılar.

    Bakalım belgeleri az öcen gonderdim. Ne zaman açacaklar.

    İşin hukuki boyutu ayrı bir muamma.

    İzlediğim yolu aynen izle. Bilgilerimizi koruyamıyorlar. Bu ara bir coşku var.

  • aynı olay az önce başıma geldi sahibinden sitesini aradım açan yok mail attım 3 kez kullanıcı adını nurgül murat yapmış sonra bir daha değiştirdi falan maili değiştirdim zor oldu ama telefon yanlış diyordu sonradan kontrol ettiğimde duruyor lakin yarım saatte ben bi yandan o dolandırıcılar bir yandan bastırdık ben nerdeyse kaybedecektim ... hayret gözüm telefona gelen sms ye kaymasa haberim bile olmazdı. Sahibinden hesabı kapatsa da umrumda olmaz bakıyorum alışveriş bozuyor artık netten...aman dikkat.

  • Banada durup dururken 2 kez uyelio dondurma yaptılar 1 ayda.Durmadan maille kimlik ve fatura istiyorlar birde.Ulan devlet dairesinde bunlar istenmiyor.Ah bir alternatifi ciksada kurtulsak sunlardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.