Şimdi Ara

Sahibinden.com evcil hayvanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam, sahibinden.com'da köpekler sahiplendirme deniyor, ama nette okduğum kadarıyla bunlar parayla satıyormuş doğru mu?

bir köpek yavrusu edinmeyi düşünüyorum ama parayla sattıklarını duyunca çok soğudum. sabah telefon açıp soracağım, hani mama veya aşı masraflarını isterse sıkıntı değil de, gidip de köpeğe fiyat biçerse gerçekten sinirlenirim. sahibinden.com'a şikayet ederim.
    %90'ı ücretli mi esasında bu ilanların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calimdor -- 6 Ağustos 2013; 3:39:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: calimdor

arkadaşlar selam, sahibinden.com'da köpekler sahiplendirme deniyor, ama nette okduğum kadarıyla bunlar parayla satıyormuş doğru mu?

bir köpek yavrusu edinmeyi düşünüyorum ama parayla sattıklarını duyunca çok soğudum. sabah telefon açıp soracağım, hani mama veya aşı masraflarını isterse sıkıntı değil de, gidip de köpeğe fiyat biçerse gerçekten sinirlenirim. sahibinden.com'a şikayet ederim.

Evet %90ı aradığın zaman fiyat söylüyor.Barınakları bir dolaşmanı tavsiye ederim.
  • Ankaradan 3 aylık dişi labrador sahiplendiriyorum ilgilenirseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @uçan kenyalı, malesef izmir'deyim yoksa sahiplenebilirdim.
  • calimdor C kullanıcısına yanıt
    bazıları fiyat biciyor bazıları bicmiyor. ögrenmenin tek yolu aramak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: calimdor

arkadaşlar selam, sahibinden.com'da köpekler sahiplendirme deniyor, ama nette okduğum kadarıyla bunlar parayla satıyormuş doğru mu?

Bende 5-6 kişi aradım tamamen bedelsiz felan yazmışlar özelliklere aryorum 300 diyolar 350 diyolar Dünya işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.