Bildirim
sahibinden.com doping indirim kodu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Bana sms ile geldi bu kod. Herkese aynısını göndermişler kişiye özel değil. -
nasıl kullanılıyor bu kod , get ilanlarında mı? -
bu nedir get urunlerde mı gecerlı ??? -
get ile filan ilgisi yok. vermiş olduğunuz herhangibir ilan varsa görünürlüğünü arttırmak için doping yapmak gerekiyor. bu kod onunla ilgili -
ilanı en yukarıda gösteriyor. Yani görünürlük artıyor ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Gereksiz -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Gereksiz
+1 -
Kullandim. Sağol.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
başka gelen varsa paylaşabilir mi? tşk -
Kullanıldı.
Teşekkürler. -
aynısı ama bana gelen de bu
indirim kodu: 69358A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 21 Ağustos 2013; 12:25:14 > -
herkese aynısı gelmiş :D -
12,90 YERİNE
4,64ödedim
teşekkür ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen haftalarda %50'lik gönderiyorlardı, %40'a mı düşürmüşler? -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Gereksiz
-1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahibinden işi iyice abarttı. İlan sınırınız doluysa alışveriş kategorisinde 0,95 TL istiyor. Tamam bu parayı verelim de ilanın 1 ay sonra süresi doluyor. 1 ay sonra tekrar 0,95 istiyorlar. İlanda herşey yasak. 1. ve 2. sınıf iktisat kitabı diye ilan açmak yasak. İkisine de ayrı ayrı ilan açacakmışız. Hafta sonu fiyat güncelliyoruz pazartesiye kadar onaylanmıyor. Yani sahibinden çekilmez oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 21 Ağustos 2013; 13:36:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
Sahibinden işi iyice abarttı. İlan sınırınız doluysa alışveriş kategorisinde 0,95 TL istiyor. Tamam bu parayı verelim de ilanın 1 ay sonra süresi doluyor. 1 ay sonra tekrar 0,95 istiyorlar. İlanda herşey yasak. 1. ve 2. sınıf iktisat kitabı diye ilan açmak yasak. İkisine de ayrı ayrı ilan açacakmışız. Hafta sonu fiyat güncelliyoruz pazartesiye kadar onaylanmıyor. Yani sahibinden çekilmez oldu.
Katıılıyorum suyu cıktı sahibinden.in -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
Merhaba dostum ben sahibinden çalışanıyım böyle birşey imkansız kitaplar onaylanır ama diyelim 2 tane dairen var 1.ve 2.katları satılık dersen birden fazla ilan seçeneği ile askıya alınır sıkıntı yaşadığın ilanın numarasını atarsan yardımcı olurum -
Sahibinden gerçekten saçmaladı katılıyorum. Nedenmi 54 tane renk çeşidi olan bir ürün için, her renngi için ayrı ilan açmamı bekliyorlar. Tüm renkleri Katalog yaptım ve renklerin üzerine numara yazdım. İstiyen kişi numarasını söyleyip alıyordu ancak son 1 ayda iyice tadını kaçırdılar habire askıya alıyorlar. Para göz oldular tam.
Gittigidiyorda ilanına seçenekli ürün özelliğinden yararlanıp yanlış hatırlamıyosam 25 kuruş verip istediğin kadar renk çeşidi ekleyebiliyorsun.
Ayrıca aynı kataloğu sorunsuz gittigidiyora direk koyabiliyorum bana git 54 tane farklı ilan aç demiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 21 Ağustos 2013; 18:05:34 >
Benzer içerikler
- hopi paracık nakite çevirme
- duolingo max
- coca cola kapak kodları
- kargo indirim kodu
- 5000 bolbol puan kaç tl
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X