Şimdi Ara

Sahibinden.com 'dan Ürün alanlar acil yardım beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ürünü sipariş ettim ben ankaradayım sipariş ettiğim il ise sakaryada ürün bu http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-paket-sistem-pioneer-full-set-kablo-takimi-hediye-kapinda-ode-sok-kampanya-133588285/detay/ size sormam gereken yeri ben sipariş ettim ama bu bozuk çıkarsa ben napıcam bide şuan arabaya takmıcam 4 ay sonra takıcam seti adam deneyip yolluyoruz dedi ama sıkıyo kesin deneyip yollamıyodur 2 yıl garantili ürünlermiş benim kafamı kurcalayan taraf adam açmıyor şuan telefonunu parayı ödemedim ama bozuk çıktı diyelim arasam açmıcak demekki . okuduğunuz için teşekkür ederim..

• Get'li değilse geçmiş olsun o yüzden gittigidiyor yada hepsiburadadan şaşmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bu dükkanı biliyorum. bir keresinde mp3 çalar almıştım. Sıkıntılıydı değiştirdi. Fatura kesmemişti 1 sene sonra kestirttim. satıcıyı pek önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staraptorx

Hocam ben bu dükkanı biliyorum. bir keresinde mp3 çalar almıştım. Sıkıntılıydı değiştirdi. Fatura kesmemişti 1 sene sonra kestirttim. satıcıyı pek önermem.

gerçektenmi kardeşim alsak sıkıntı çıkarmı telefonda açmıyor.
  • Ya adam elektronik kırtasiye karışımı birşeydi başlarda. Sonraları elektroniğe döndü. Hafta sonu diye açmıyordur telefonu belki. senelerdir sakarya'dayım alışveriş için kimsenin önerdiğini duymadım. Daha güvenilir yerlerden al bence.
  • Sahibinden den çok alışveriş yaptım ve hepsinide kapıda ödemeyle aldım.Hiç bir sorun yaşamadım
    Eğer ptt kargo ile kapıda göndermem diyorsa hiç alma.
    Gönderirse zaten açarsın denersin çalışmıyosa parayı vermezsin kargocu ürünü geri gönderir
  • quote:

Orijinalden alıntı: staraptorx

Ya adam elektronik kırtasiye karışımı birşeydi başlarda. Sonraları elektroniğe döndü. Hafta sonu diye açmıyordur telefonu belki. senelerdir sakarya'dayım alışveriş için kimsenin önerdiğini duymadım. Daha güvenilir yerlerden al bence.

tamamdır kardeşim teşekkürler ürün ankaradaymışta şuan dükkana gelirse benim ben sipariş etmedimmi demeliyim ? yoksa almıyorum sağolun desem kargo parası isterlermi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasternWhite

Sahibinden den çok alışveriş yaptım ve hepsinide kapıda ödemeyle aldım.Hiç bir sorun yaşamadım
    Gönderirse zaten açarsın denersin çalışmıyosa parayı vermezsin kargocu ürünü geri gönderir

Ptt kapıda ödemede kutusuna parmağını bile dokundurmuyorki ürünü göremiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

quote:

Sahibinden den çok alışveriş yaptım ve hepsinide kapıda ödemeyle aldım.Hiç bir sorun yaşamadım

allah allah gerçektenmi ya bakıp alıyosun öyle bi dava vardı yokmu o hadi kutu boşsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcip

quote:

quote:

allah allah gerçektenmi ya bakıp alıyosun öyle bi dava vardı yokmu o hadi kutu boşsa.

Tanıdığın biri öyle almıştı içinden konserve falan çıkmıştı

• Sistem çok saçma get siz özellikle gg nin sistem mesela çok mantıklı test edip parayı yolluyorsun
  • Dukyani biliyorum daha hic bise
    almadim gidip adami dovebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tony -- 25 Ağustos 2013; 22:40:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

aynen parayı almadan kutuya dokundurtmuyorlar..ben laptop almıştım..ptt görevlisi neyine güvenip aldın dedi ya içinde başka bişey varsa dedi bilmiyodum böyle bi uygulama olduğunu ama öyleymiş..sakın ptt ye güvenip almayın alırsanızda kontrollü gönderi gibi bişey varmış öyle alın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.