GET ile alışverişte açıklama bölümünde ödeme şekli kredi kartı yada havale olarak belirtilmesine rağmen herhangi bir ürünü GET ile almak istediğimde sadece kredi kartı ile ödeme şekli bulunuyor. Ben ise havale ile almak istiyorum. Konu ile ilgili bilgisi olanların yardımını bekliyorum, teşekkürler...
guncel.
havale olmuyor diye biliyorum
get ile alınınca ürün sana gelince 3 gün içinde parayı vermek zorundasın.yani kredi kartından para çekilince sahibinden.com un havuz hesabına gidiyor paran.3 gün içinde ürünü beğenirsen onaylıyıp veriyorsun.yok uyanıklık yapma gibi birşey yapmaya kalkışırsan satıcı şikayet ediyor ve parayı yine alıyor? .böyle bişeydi diye biliyorum.
Güvenlik önlemi olarak kredi kartıyla yapılır. Sipariş iptalinde veya satıcı ürünü kargolamadığında para direk karta yatırılır. Ordaki havale, get üzerinden değil, direk satıcı hesabına havale yaparak alışveriş demek sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Nodpersky 32
get ile alınınca ürün sana gelince 3 gün içinde parayı vermek zorundasın.yani kredi kartından para çekilince sahibinden.com un havuz hesabına gidiyor paran.3 gün içinde ürünü beğenirsen onaylıyıp veriyorsun.yok uyanıklık yapma gibi birşey yapmaya kalkışırsan satıcı şikayet ediyor ve parayı yine alıyor? .böyle bişeydi diye biliyorum.
benim demek istediğim..Bende kredi kartı yok nakit var.Havale ile sahibinden.com'a nasıl ödeme yapabilirim ve istediğim ürünü alabilirim?
Güvenlik önlemi olarak kredi kartıyla yapılır. Sipariş iptalinde veya satıcı ürünü kargolamadığında para direk karta yatırılır. Ordaki havale, get üzerinden değil, direk satıcı hesabına havale yaparak alışveriş demek sanırım.
hocam direkt kredi kartı ödeme geliyor ama malum öğrenciyiz nakit var.Şimdi ben alamayacak mıyım istediğim ürünü?
quote:
Orijinalden alıntı: excolizma
quote:
Orijinalden alıntı: 61 TS 1967
hocam direkt kredi kartı ödeme geliyor ama malum öğrenciyiz nakit var.Şimdi ben alamayacak mıyım istediğim ürünü?
Arkadaşının, annenin, babanın kartını kullan parayı da onlara ver.
yardiminiz icin tesekkur ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme