başlasın artık yeni bölümler yaa ötekileri izlemekten sıkıldım herpsiniz ezberledim yaaaa başlasın artıkkk
benı de eklersenız sevinirim ve evt artık baslasaya bende eskileri izlemekden sıkıldım da kayhan camere arkası süper ondan bıkmadım
benide ekle yaw..bayılıyorum bu adama..
quote:
Orjinalden alıntı: BaSSTaRd
İYİAKŞAMLAR SAYIN YOLCULARIMIZ ŞU ANDA İZMİR ANKARA SEFERİNE ÇIKMIŞ BULUNMAKTAYIZ..YOLCULUĞUMUZUN İLK MOLASINI AFYON TESİSLERİNDE VERECEEZ..ORDA AFYONUN KAYMAĞINI..CUMHURİYET SUCUK FİLAN BULABİLİRSİNİZ..OTOTTE ABIND DIS FAYF KİLOMİTIRS AT ABIND DIS..OUR TİME İS ZIBITTIŞ BITTIŞ ZIBIDIŞ DIBIŞDIBIŞ TI BITTISDIGIŞ LAYN!!..BITTISDIGIŞ!!..İŞİN ASLINI SÖYLE KOÇUM..BEN MUAVİNİM AMA İNGİLİZCE BİLMİYORUM DE..BANADA İNGİLİZCE ANONS YAPTIRDILAR DE SANKİ ARABA BİRLEŞMİŞ MİLLETLER OTOBÜSÜ GİBİ DE..3 KELİME BİLİR KİLOMİTIRS BİLİR..ORÇUN!! ÇA..PAT..ÇA..PAT..AAĞZIMLA ÖRÜMCEİ HAREKETE GEÇİRİRİM ÇA PAT..!!
ya beni de eklerseniz çoq sevincem yeni bölümleri dört gözle bekliyozz
ekledim beyler teşekkürler
nabersiniz len maho?...
up up iyi gider
beyler mujimin selamı var arkadaş 4 gün cezalı
ekle benide bro
bro ne zaman baslıyıcak yeni bölümler yine aynı saattemi olcak bileniniz warmı? iyi aksamlar diliyorum
ya bu fan clubun kurulması cok guzel oldu..teşekkurler..
açıkçası yeni program, içeriği ve saatleri hakkında bir açıklama göremedim ben. ntv'de olacak mı, hatta şahan yine aynı tarz birşey mi yapacak onu da bilmiyoruz fakat zaten şahan'ın yaptıklarının arkasında olacağımız için pek sorun yok tv'den uzak kalmasın yeter
quote:
Orjinalden alıntı: kam1k
açıkçası yeni program, içeriği ve saatleri hakkında bir açıklama göremedim ben. ntv'de olacak mı, hatta şahan yine aynı tarz birşey mi yapacak onu da bilmiyoruz fakat zaten şahan'ın yaptıklarının arkasında olacağımız için pek sorun yok tv'den uzak kalmasın yeter
yokmu hiç haber fun club uyuma
quote:
Orjinalden alıntı: rapidsensei
yokmu hiç haber fun club uyuma
valla ya ekim oldu hala başlamadı sanırım.yoksa ben mi kaçırdım
Şahan, D-Smart reklamlarından parayı götürdü demekki. Yoksa şimdiye bir kanalda programa başlaması lazım. Yeni sezonun tüm programları başladı nerdeyse. Burdan Şahana
ışş delireceeğğm niye başlamadı hala acıyın bu çocuğa,kendimi yumruklayacak tokatlayacam