Şimdi Ara

Şahan Gökbakar - Recep İvedik & İşin Aslı & Kime Diyorum Ben [204 üye] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
2
Favori
41.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

herkes ÖSS topicinde la

össyi karıştırma lan! ne karıştırıyosun össyi! bu sene össye gircem ben! (şaka tabii bu asabi üye çıkarsın diye altını çizyorum şakanın :) check it out )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlee_1907 -- 13 Ağustos 2007; 23:43:27 >
  • beni de ekle check it out!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihu93 -- 14 Ağustos 2007; 17:33:51 >
  • ARkadaslar nick değişimi yaptım 100 numaralı adamım eski nick RX duyurulur değiştirilmesi rica ederim
  • upcık
  • çok güzel olmuş bi sıralar gafffur furyası wardı artık buradayız UP!
  • quote:

Orjinalden alıntı: privirus

çok güzel olmuş bi sıralar gafffur furyası wardı artık buradayız UP!

bi açılsın sezon dahada iyi olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: privirus

çok güzel olmuş bi sıralar gafffur furyası wardı artık buradayız UP!

bi açılsın sezon dahada iyi olcak

neden??
  • SENELERDİİRR..KARAYİP KORSANLARI MÜZİĞİYLE ANA HABER BÜLTENİ SUNUYORSUN BEE!! BIRAK BUNU!! KARAYİP KORSANLARI MÜZİĞİNE KARAYİP KORSANLARI MÜZİĞİNE!! JACK SPARROW DEĞİLSİN SEEN!! DEĞİLSİİN!! AÇIKLIYORUM İŞİN ASLINI AÇIKLIYORUM!! SEN JACK SPARROW DEĞİLSİN!! KARAYİP TARZANI!!

NE KURTARIR ULAAN!! NE KURTARIR!! İŞİN ASLINI SÖYLE!! BIRAK ADAMI BALIK ADAM KILIĞINA SOKUYORSUN BUDA SİZİ KURTARMAZ,BÖYLE YAPIYORSUN BUDA SİZİ KURTARMAZ!! NE KURTARIR ULAN!!..ERMAN!!..NE KURTARIR..!!

• upppp
  • öncelikle yakşamlar diliyorum ve bnde bu gruba dahil olmak istiyorum... imzayı aldım
  • BAKIN ŞİMDİ BURDA..DİYORKİ..ABİ DİYOR..BANA ARABANI VERDE..HAFTASONU CADDEYE GİDEYİM BİKAÇ KIZA LAF ATAYIM DİYOR..ÖBÜRÜDE DİYORKİ YOK BEN SANA ARABAMI VEREMEM BENDE HATIRASI VAR DİYOR..NE HATIRASI ULAN!!..NE HATIRASI!!..KALEMMİ BU SANA ALINAN KALEMMİ..ARABA ULAN BU..4 TEKERLEKLİ ARAÇ!! ULAŞIM ARACI LAN!!..NEYİN HATIRASI OLUYORMUŞ SENİN..VERSENE ŞU ÇOCUĞA ARABAYI..VERSENE ŞU ÇOCUK KULLANSINDA..27 YILLIK SUSKUNLUĞUNU BOZSUN ŞU ÇOCUK!!..27 YILDIR ELİZABET BU ÇOCUK..ELİYLE ELİZABET..!!ANLAYAN ANLADI..ABAZANLAR ANLADI.. :) :)

VERİN ŞU ARABAYI YAA VALLAH DELİRECEEMM..IŞŞ DELİRECEEMM :) :)
  • upcık
  • üstteki mesaja " (denden)
  • Kanka benim nick Emre RZ olarak kalmış. Change yapsan nickimi.
  • AH KAFAM!! SARI SAÇLARIMDAN BEN SORUMLUYUM!!

NERDEN VERDİN O OKSİJENLİ SUYU ELİME GERİZEKALI KIZIM BENİM!!

umarım bu kadar replikten sonra eklenmişimdir
  • lütfen benide ekleyinn
  • herkes eklenecektir.arkadaş bu aralar pek sık uğrayamıyo sanırım.online olsun hemen ekleyecektir
  • SIRADAKİ JANDARMAMIZI İZLEYELİM..

güzel grup ama çok sevdim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.