Şimdi Ara

Şahan Gökbakar'a 25 milyon takmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahan Gökbakar'ın ifadesine göre Murat Akdilek, ‘Recep İvedik 4’ filminden doğan ve tümü Şahan Gökbakar’a ait olan yaklaşık 25 milyon TL tutarındaki film gelirlerini kendisine ödemedi. Akdilek, kendi çıkarları için gelirleri Denizbank ve Tekstilbank’a ait olan faktoring şirketlerine temlik (alacağın devri) yoluyla aktardı.
    http://www.ensonhaber.com/sahanin-25-milyon-liralik-davasinda-ilk-durusma-2014-12-18.html
    Alttaki yorumlar süper

• okumayın alttaki yorumlar süper değil
  • adam osuruk esprisiyle 1 filmden 25 milyon dolar kazanıyor.bi defa arkadaşların ısrarıyla sinemada izlemiştim millet nasıl kusa kusa anıra anıra gülüyor, tiksinmiştim valla.adam el hareketi çekiyor millet anıra anıra yarılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

adam osuruk esprisiyle 1 filmden 25 milyon dolar kazanıyor.bi defa arkadaşların ısrarıyla sinemada izlemiştim millet nasıl kusa kusa anıra anıra gülüyor, tiksinmiştim valla.adam el hareketi çekiyor millet anıra anıra yarılıyor

İlginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

adam osuruk esprisiyle 1 filmden 25 milyon dolar kazanıyor.bi defa arkadaşların ısrarıyla sinemada izlemiştim millet nasıl kusa kusa anıra anıra gülüyor, tiksinmiştim valla.adam el hareketi çekiyor millet anıra anıra yarılıyor

Mesaj sayın çok anlamlı nasıl denk geldi

• Önemli değil.
    AKP liler ve yandaşlar sayesinde kaç 25milyon TL Ler kazanir.

• ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    türk milletine o bile fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OKAN BAYÜLGEN'İN BOYU KAÇ?!?!?!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böhöhöhöhöhööyt
  • KESKe sahan hep skecleriyle Aklımda kalsaydı . Böyle basiretsiz adamalar gibi Ay'ı kılığına girip 4 film Çekerek degıl.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.