Şimdi Ara

sahaflara kitap satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
27.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sahaflar ne tür kitapları alıyorlar bilgisi olan var mı? evde gereksiz gördüğüm bazı kitaplar var götürsem kesin alırlar mı?
    bir ne ne kadar verirler acaba kitap başına?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahaflara Kitap Satmak Hakkında Bilgiler

Sahaflara kitap satmak, elindeki gereksiz kitapları değerlendirerek para kazanmanın bir yoludur. Sahaflara kitap satarken bazı hususlara dikkat etmen gerekir:

Sahaflara Kitap Satmak İçin İzlenecek Adımlar:

• Uygun Sahaflara Ulaş: Her sahafin kabul ettiği kitap türleri farklılık gösterebilir. Satmak istediğin kitaplara uygun sahaflara ulaşmak için araştırma yapmalısın.
    • Kitaplarının Durumunu Belirle: Sahaflara sattığın kitaplar temiz ve iyi durumda olmalıdır. Yıpranmış, yırtılmış veya eksik sayfaları olan kitaplar daha düşük fiyatlarla alınabilir.
    • Fiyatları Belirle: Sahaflara kitap satarken kitaplarının değerini bilmen önemlidir. Kitaplarının durumunu ve piyasa değerini göz önünde bulundurmalısın.
    • Sahaflarla Pazarlık Et: Sahaflara kitap sattığında, fiyat konusunda pazarlık yapmaktan çekinmemelisin. Ancak makul fiyatlar önermeye dikkat et.

Sahaflar Kitapları Ne Kadara Alır?

Sahafların kitapları ne kadara aldığı, kitabın durumuna, türüne ve nadirliğine bağlı olarak değişir. Genellikle, kullanılmış kitaplar yeni kitaplardan daha düşük fiyatlarla alınır.

Sahaflar Hangi Tür Kitapları Alır?

Sahaflar genellikle şu tür kitapları alırlar:

• Romanlar
    • Tarih kitapları
    • Biyografiler
    • Edebiyat klasikleri
    • Ders kitapları (bazı sahaflarda)

Sahaflara Test Kitabı Satmak

Sahaflar, çözülmüş veya kullanılmış test kitaplarını da satın alabilirler. Ancak bu kitapların güncel olmasına dikkat etmelisin.

Çözülmüş Kitapları Satmak

Sahaflar, çözülmüş kitapları da satın alabilirler. Ancak bu kitapların temiz ve eksiksiz olmasına dikkat etmelisin.

Sahaflara kitap satarak hem yer açabilir hem de para kazanabilirsin. Kitaplarını satmadan önce uygun sahaflara ulaşmayı, kitaplarının durumunu belirlemeyi ve fiyatları araştırmayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu kitap olunca ne tavsiyesinde ne alımında ne satımında pek rağbet görüceğini sanmıyorum forum olarak. İnş. beni burda yanıltan kişiler çıkar.
  • neler var elinde hocam..?
  • orjinalini 20-25 liraya aldığın kitaba; 2lira,3lira ve en fazla 5lira teklif ederler. satış pek akıl kârı değil
  • satarsın para vermezler ama almaya kalkınca orjinal fiyatı çeker şerefsizler
  • Vakti zamanında yaklaşık 60 lira verip aldığım 2 adet ders kitabını(üniversite 1, mühendislik için fizik ve kimya kitaplarıydı) 15 liraya sattım geçen yaz Beyazıt'ta. Elindeki kitaba rağbet varsa iyi fiyat verirler ama diğer türlü arkadaşın da dediği gibi 2-3 lira anca.
  • Ailemden kalan eski kitaplar vardı çoğu 10 yıllık ve üzeri. Bende hepsinin e kitabını indirip satmaya karar vermiştim. 70x60x30 koliye en az 50 kitap sığdırıyordum ve bunun gibi 6-7 hatta 8 koli çıkmıştı. Koli başına 20-30TL veriyorlardı . Normalde satmazdım ya e kitabı var nasılsa lazım olursa tabletten okurum diyip satmıştım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    KİTAPLAR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

neler var elinde hocam..?

elizabeth in anıları diye bir kitap var arkadaşım. ne senin için ne yönetici için kitabın ismini değiştiremem.
    http://www.amazon.com/Elizabeth-Stories-Isabel-Huggan/dp/0887505201
  • Hocam satacağına okullara falan yolla. Hiç para vermiyorlar neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: davutsad

Ailemden kalan eski kitaplar vardı çoğu 10 yıllık ve üzeri. Bende hepsinin e kitabını indirip satmaya karar vermiştim. 70x60x30 koliye en az 50 kitap sığdırıyordum ve bunun gibi 6-7 hatta 8 koli çıkmıştı. Koli başına 20-30TL veriyorlardı . Normalde satmazdım ya e kitabı var nasılsa lazım olursa tabletten okurum diyip satmıştım...

ben kolisine 40 verirdim hocam. kitap olsun yeter. tühbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

quote:

Orijinalden alıntı: davutsad

Ailemden kalan eski kitaplar vardı çoğu 10 yıllık ve üzeri. Bende hepsinin e kitabını indirip satmaya karar vermiştim. 70x60x30 koliye en az 50 kitap sığdırıyordum ve bunun gibi 6-7 hatta 8 koli çıkmıştı. Koli başına 20-30TL veriyorlardı . Normalde satmazdım ya e kitabı var nasılsa lazım olursa tabletten okurum diyip satmıştım...

ben kolisine 40 verirdim hocam. kitap olsun yeter. tühbe

Hala duranlar var Bazaların içinde buldum onları da 2-3 koli çıkar heralde

• elimde bir sürü test kitabı var öss , ygs vs alırlar mı
  • ben geçen sene falan 2-3 ygs test kitabı götürdüm 5 lira verdi yolladı beni
  • Bende oxford yayinlarinin kitaplari,prime time,grammarway,for real benzeri ingilizce bir cok kitap var bide almanca 2 tane var kursbuch arbeitsbuch seklinde 20 tane kitap var sahaflara satsam kac verirler hepsini lisede ingilizce hocalari aldirmisti baya pahali kitaplardi hepside cozumlu suan burdan ilgilenen olursa yine konusuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.