Şimdi Ara

'Saha kapama yok, sadece para cezası var' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz benim forma rengime bakarak ön yargılı davranıyorsunuz, ben ne desem boş, Fenerliya bu kesin yalan söylüyordur demi ? Neyse ben diyeceğimi dedim, bu kadar.
  • ZAten olması gereken, normal olan buydu. Olayı malum basın öyle bir halde sunuyor ki gazete satsın, sitesi tıklansın. Az buçuk mantığı olan birisi sonucun ne olması gerektiğini bilir.
  • Doğrusunu yanlışını konuşmuyorum ama aynı olay Kadıköy'de olsa diğer takım taraftarları Gs'lisi Bjk'lisi ortalığı ayağa kaldırmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vogue

- tencere dibin kara seninki benden kara...
    - dinime küfreden bari müslüman olsa..
    - herkes kendi kapısının önünü süpürse vs vs vs...

daha başka bi sürü uygun söz var aslında bu söylenenlerle ilgili...aşağıdaki olayla ilgili de aynı tepkileri verdiniz mi acaba? TFF GS'nin sahasını bahsi geçen olay yüzünden kapatmalıysa UEFA Alkmaar maçındaki olaylar yüzünden Saraçoğlu'nu tamamen kullanıma kapatmalıydı heralde!!! Güvenlik zaafiyeti budur..birisi bıçakla stada giriyor ve 1-2-3-4 değil tam 6 kişiyi bıçaklıyor...nasıl bir stat ise?!?!?!

Fenerbahçe - AZ Alkmaar UEFA kupası maçında tribünde sarı lacivertli taraftarlar birbirlerini bıçakladı, 6 kişi yaralandı

Fenerbahçe ile AZ Alkmaar arasında oynanan UEFA kupası maçında, tribünde çıkan kavgada, 6 kişi bıçaklanarak yaralandı
    Karşılaşma sırasında Migros tribününde Fenerbahçe taraftarı iki grup arasında kavga çıktı Polisin müdahale ettiği kavgada, 6 kişi bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandı Yaralılar, Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldıYaralılardan beşinin tedavisi ayakta yapılırken, bir yaralı ilk tedavisinin ardından Siyami Hersek Hastanesine sevk edildi..tarih: 15.02.2007...

+++++++ hadi geçtim bıcagı... everton macında sahaya silah sokan taraftar fener degilmiydi...
    tribunde ateş etmedimi...

+++++++ hani fanatik bi yoneticiniz var adını agzıma almaya degmez federasyonda gorev yaparken
    macta sahaya atılan bıcagı cebine sokup saklayan babam mıydı...

• quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Doğrusunu yanlışını konuşmuyorum ama aynı olay Kadıköy'de olsa diğer takım taraftarları Gs'lisi Bjk'lisi ortalığı ayağa kaldırmıştı.

Şimdi de beşiktaşlılar fenerliler ortalığı ayağa kaldırdı zaten. Hiç bakmıyor musun foruma?
  • İnönüde olunca bütün taraftarı suçlarlar, ali sami yende olunca 2 kişi arasında olan bir olay olur.Bizim sahamız 3 maç kapatılmıştı.Allah belalarını versin,illa ölmesi lazımdı değildi düşenin.Gs'liler bizim stadımıza ölüm stadı diyordunuz?Ne oldu şimdi?Sizin stadta olunca münferit olaymı oldu???
  • zaten ceza verilmesi durumunda bundan sonra ki her derbi öncesi benzer durum yaşanması gibi bir durum söz konusu olabilirdi ... her takım maçtan önce bir tane provokatör yollayıp rakip takımın sahasını kapatabilirdi ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

zaten ceza verilmesi durumunda bundan sonra ki her derbi öncesi benzer durum yaşanması gibi bir durum söz konusu olabilirdi ... her takım maçtan önce bir tane provokatör yollayıp rakip takımın sahasını kapatabilirdi ....

Tabii zaten memlekette kendisini sadece rakip saha kapansın diye aşağı atacak adam çok değilmi?Hey Allahım ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO-22]

quote:

Orijinalden alıntı: vogue

- tencere dibin kara seninki benden kara...
    - dinime küfreden bari müslüman olsa..
    - herkes kendi kapısının önünü süpürse vs vs vs...

daha başka bi sürü uygun söz var aslında bu söylenenlerle ilgili...aşağıdaki olayla ilgili de aynı tepkileri verdiniz mi acaba? TFF GS'nin sahasını bahsi geçen olay yüzünden kapatmalıysa UEFA Alkmaar maçındaki olaylar yüzünden Saraçoğlu'nu tamamen kullanıma kapatmalıydı heralde!!! Güvenlik zaafiyeti budur..birisi bıçakla stada giriyor ve 1-2-3-4 değil tam 6 kişiyi bıçaklıyor...nasıl bir stat ise?!?!?!

Fenerbahçe - AZ Alkmaar UEFA kupası maçında tribünde sarı lacivertli taraftarlar birbirlerini bıçakladı, 6 kişi yaralandı

Fenerbahçe ile AZ Alkmaar arasında oynanan UEFA kupası maçında, tribünde çıkan kavgada, 6 kişi bıçaklanarak yaralandı
    Karşılaşma sırasında Migros tribününde Fenerbahçe taraftarı iki grup arasında kavga çıktı Polisin müdahale ettiği kavgada, 6 kişi bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandı Yaralılar, Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldıYaralılardan beşinin tedavisi ayakta yapılırken, bir yaralı ilk tedavisinin ardından Siyami Hersek Hastanesine sevk edildi..tarih: 15.02.2007...

+++++++ hadi geçtim bıcagı... everton macında sahaya silah sokan taraftar fener degilmiydi...
    tribunde ateş etmedimi...

+++++++ hani fanatik bi yoneticiniz var adını agzıma almaya degmez federasyonda gorev yaparken
    macta sahaya atılan bıcagı cebine sokup saklayan babam mıydı...

Sustalı Kemal. O bıçağı sakladığı sıralar gözlemciler kurulu başkanımı neydi. Federasyon görevlisiydi bide.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

zaten ceza verilmesi durumunda bundan sonra ki her derbi öncesi benzer durum yaşanması gibi bir durum söz konusu olabilirdi ... her takım maçtan önce bir tane provokatör yollayıp rakip takımın sahasını kapatabilirdi ....

Tabii zaten memlekette kendisini sadece rakip saha kapansın diye aşağı atacak adam çok değilmi?Hey Allahım ya..

yaşın küçük yada bazı taraftar tiplerinden haberin yok ... iki hap attıktan sonra babasını tanımayan insanlar var ... ayrıca kendini atan demişsin ... hani atılmıştı bu eleman ?
  • quote:

quote:

quote:

yaşın küçük yada bazı taraftar tiplerinden haberin yok ... iki hap attıktan sonra babasını tanımayan insanlar var ... ayrıca kendini atan demişsin ... hani atılmıştı bu eleman ?

Yaşım 28, ve kendisini sadece sahası kapansın diye bir yerlerden aşağı atacak manyakların olduğunu sanmıyorum.Kendini atan senin verdiğin örneğe verdim.Ama sen galiba kendini atan değilde,sahası kapansın diye birilerini aşağı atacak olanlardan söz etmişsin.Öyle manyaklarında olduğunu sanmıyorum.Bu adam bir şekilde atılmış aşağı ve bunun cezası neyse verilmesi lazım.Gs'lilerinde buna karşı çıkmaması lazım.Seni yada tanıdığın birisini atsalar hoşuna gidermi?Benim anlamadığım bizde olunca tüm taraftar cezasını çekiyor sizde olunca münferit olay oluyor.Siz bize demiyormuydunuz stadınızda adam bile öldürüyorlar vs. diye.Eeee ne oldu şimdi?Demekki biz ozamanlar bu olay münferit dediğimizde herkese mal etmiycektiniz.Madem ettiniz şimdide cezasını çekceksiniz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşım 28, ve kendisini sadece sahası kapansın diye bir yerlerden aşağı atacak manyakların olduğunu sanmıyorum.Kendini atan senin verdiğin örneğe verdim.Ama sen galiba kendini atan değilde,sahası kapansın diye birilerini aşağı atacak olanlardan söz etmişsin.Öyle manyaklarında olduğunu sanmıyorum.Bu adam bir şekilde atılmış aşağı ve bunun cezası neyse verilmesi lazım.Gs'lilerinde buna karşı çıkmaması lazım.Seni yada tanıdığın birisini atsalar hoşuna gidermi?Benim anlamadığım bizde olunca tüm taraftar cezasını çekiyor sizde olunca münferit olay oluyor.Siz bize demiyormuydunuz stadınızda adam bile öldürüyorlar vs. diye.Eeee ne oldu şimdi?Demekki biz ozamanlar bu olay münferit dediğimizde herkese mal etmiycektiniz.Madem ettiniz şimdide cezasını çekceksiniz..

bende üzerine bomba bağlayıp insanları öldüren manyakların olmaması gerektiğini umuyorum ama ne yazık ki var ... manyak çok dünya da ....tribünde bağırmadığı için dayak yiyen sayısız insan vardır herhalde ....işin içine para pul girdimi öyle manyaklıklar yapılır ki aklın hayalin şaşar ... tribünde bir kaç manyağın yaptığı şey neden koca galatasaray klübüne mal edilsin ki ? belki galatasaray fenerbahçe maçı ile şampiyon olacak yada olamayacak ? olayı tasvip etmek kesinlikle imkansız ama eceli gelen köpek cami duvarına bevl edermiş diye bir atasözü var ... eğer beşiktaşlıysan ne diye gidip galatasaray tribününde maç izliyorsun yada şöyle söyliyelim ne diye beşiktaş diye bağırıyorsun ? bir galatasaray taraftarı çarşı grubunun içine girip galatasaray tezahüratı yapsa ve dayak yese sen söylediklerini tekrar söylermiydin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm
    Sarhoş adam stadda düşüyorsa bu galatasarayın suçu değildir.

Bu söylediğine sen inanıyormusun? adam zevkine atlamıştır belki dimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

Arkadaşın demek istediği Galatasaray spor kulübü yönetimi 2 insan birbirini itiyorsa bunu nasıl önleyebilir? Nasıl bir önlem alacak bunu engellemek için. örneğin çıplak elle boğazına sarıldı birisi boğup öldürdü, ne yapacak Gs kulübü insanların ellerini mi bağlayacak stada girerken. Beşiktaş maçında Beşiktaş kulübü bir insan öldüğü için ceza almadı. Birisi stadın içine bıçak soktuğu için aldı. Sakin kafayla düşününce idrak etmesi gayet kolay

• quote:

quote:

Atlamış demedim düşmüş dedim çarpıtma. Fotoğraflara baktım, bir kaç yerde okudum. Adam kaçarken düşmüş gibi.

Sen birinin bu adama bir yumruk koyup aşağı uçurduğuna inanıyor musun?

Eğer dediğim gibi değilse, biri cidden bu adamı aşağı atmışsa bu yine Galatasaray camiasının suçu değildir.
    Galatasaray kulübü bu olayı engellemek için ne yapabilirde de yapmadı? Turnikelerde güç kontrolü mü yapcaklardı?

"Hmm bu adam güçlü duruyor bi yumruk vursa aşağı uçurur bunu almayalım.."

• O zaman o bıçağın sokulması güvenliğin zaafiyetidir, nasılsa Bjk'nin üstüne yıkıldı olay, İki kişi arasındaki münakaşayı ayırmakta aynı güvenliğin sorunu olmalıydı.Ama gel görki yaptırımlar farklı.

quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly
    quote:

quote:

Arkadaşın demek istediği Galatasaray spor kulübü yönetimi 2 insan birbirini itiyorsa bunu nasıl önleyebilir? Nasıl bir önlem alacak bunu engellemek için. örneğin çıplak elle boğazına sarıldı birisi boğup öldürdü, ne yapacak Gs kulübü insanların ellerini mi bağlayacak stada girerken. Beşiktaş maçında Beşiktaş kulübü bir insan öldüğü için ceza almadı. Birisi stadın içine bıçak soktuğu için aldı. Sakin kafayla düşününce idrak etmesi gayet kolay

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende üzerine bomba bağlayıp insanları öldüren manyakların olmaması gerektiğini umuyorum ama ne yazık ki var ... manyak çok dünya da ....tribünde bağırmadığı için dayak yiyen sayısız insan vardır herhalde ....işin içine para pul girdimi öyle manyaklıklar yapılır ki aklın hayalin şaşar ... tribünde bir kaç manyağın yaptığı şey neden koca galatasaray klübüne mal edilsin ki ? belki galatasaray fenerbahçe maçı ile şampiyon olacak yada olamayacak ? olayı tasvip etmek kesinlikle imkansız ama eceli gelen köpek cami duvarına bevl edermiş diye bir atasözü var ... eğer beşiktaşlıysan ne diye gidip galatasaray tribününde maç izliyorsun yada şöyle söyliyelim ne diye beşiktaş diye bağırıyorsun ? bir galatasaray taraftarı çarşı grubunun içine girip galatasaray tezahüratı yapsa ve dayak yese sen söylediklerini tekrar söylermiydin ?

Dostum adamın sizin stada gelip Beşiktaş diye bağırması tabii delilik ona birşey demiyorum,belki bizim stadta aynı şey olsa daha kötü şeylerde olurdu ama bizim stadta olunca 3 maç ceza yeriz sizin stadta olunca münferit olay olur.Bunun cevabını istiyorum ben.

Ama kimse durup duruken yada para için, rakip taraftarın sahası kapansın diye birilerini stadtan aşağı atmaz,direk cinayet olur bu.Olan olayların hepsinin bir sebebi var.Adam aşağı atılmış mesala,bunun bir sebebi var işte.Ama rakip saha kapansın diyede kimse atmaz birilerini aşağı,manyaklıkta sınır tanımıyoruz ama bukadarda manyak değiliz.Yani şimdi Gs ceza alırsa daha çok kişi atılır aman ceza vermeyelim diye bir mantık olamaz.Madem öyle bir mantık var bize neden 3 maç ceza verildi?O olaydan sonra başka birileri bıçaklandımı saha kapansın diye?

Herkese eşit davranılsın,bize ceza verildi, Fb'ye ceza verildi size gelince münferit olay ceza yok derlerse bunun altında başka şeyler ararım...

• Esas gerçekçi olmayan savunmalar ile olayı örtpas etmeye çalışan sizsiniz.Olaya şöyle bakmayı dene.O adamın savunulacak yanı yok elbet ama eğer öyleyse beşiktaş dedi diye birini infaz edecek konuma gelindiyse o sırada hiçmi güvenlik yoktu stadda ?Bu zaafiyet kimi bağlar peki?

quote:

quote:

quote:

Atlamış demedim düşmüş dedim çarpıtma. Fotoğraflara baktım, bir kaç yerde okudum. Adam kaçarken düşmüş gibi.
    Eğer dediğim gibi değilse, biri cidden bu adamı aşağı atmışsa bu yine Galatasaray camiasının suçu değildir.
    Galatasaray kulübü bu olayı engellemek için ne yapabilirde de yapmadı? Turnikelerde güç kontrolü mü yapcaklardı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum adamın sizin stada gelip Beşiktaş diye bağırması tabii delilik ona birşey demiyorum,belki bizim stadta aynı şey olsa daha kötü şeylerde olurdu ama bizim stadta olunca 3 maç ceza yeriz sizin stadta olunca münferit olay olur.Bunun cevabını istiyorum ben.

Ama kimse durup duruken yada para için, rakip taraftarın sahası kapansın diye birilerini stadtan aşağı atmaz,direk cinayet olur bu.Olan olayların hepsinin bir sebebi var.Adam aşağı atılmış mesala,bunun bir sebebi var işte.Ama rakip saha kapansın diyede kimse atmaz birilerini aşağı,manyaklıkta sınır tanımıyoruz ama bukadarda manyak değiliz.Yani şimdi Gs ceza alırsa daha çok kişi atılır aman ceza vermeyelim diye bir mantık olamaz.Madem öyle bir mantık var bize neden 3 maç ceza verildi?O olaydan sonra başka birileri bıçaklandımı saha kapansın diye?

Herkese eşit davranılsın,bize ceza verildi, Fb'ye ceza verildi size gelince münferit olay ceza yok derlerse bunun altında başka şeyler ararım...

sizin maçta biri birini bıçakladı diye ceza verilmedi ... stada bıçak sokuldu diye ceza verildi ... yani o adam ordan düşmeseydi de bıçaklansaydı dediğine katılabilirdim .. ama yinede sizin stadda olan olayla aynı olmazdı .. bu olay komedi filimine konu olur ..sen ne diye gidip galatasaray tribününde beşiktaş diye bağırıyorsunki ? burası Türkiye ... şanslıymış ki ordan düşmüş .. ölebilirdide .....ben bursada bursaspor maçında sarı kırmızı tshirt lü birininin staddan çırılçıplak şekilde polis arabasıyla götürüldüğünü gördüm ... üzerinde ki elbiseler parçalandı çocuğun ...

• quote:

Esas gerçekçi olmayan savunmalar ile olayı örtpas etmeye çalışan sizsiniz.Olaya şöyle bakmayı dene.O adamın savunulacak yanı yok elbet ama eğer öyleyse beşiktaş dedi diye birini infaz edecek konuma gelindiyse o sırada hiçmi güvenlik yoktu stadda ?Bu zaafiyet kimi bağlar peki?

quote:

quote:

quote:

Dostum zorladıkça zorluyorsunuz ama gerçekten yanlış yapıyorsunuz. Stadda güvenlik olmaz mı hiç? Her stadda olduğu gibi Ali Sami Yen'de de güvenlik görevlileri görev yapıyor maç içinde. Ama 20 bin kişinin olduğu yerde herkesin başında bir tane görevli olacak değil. Ülkemizde polis var diye hiç suç işlenmiyor mu? Yapmıyor mu polis görevini. Bu olayda da güvenlik müdahele etmiştir ama talihsiz bir olay yaşanmış, suçluyu illa Gs stad yönetimi gibi göstermeye çalışmanız yanlış ve komik. Mesela bu adam elinde şarap şişesiyle turnikeden geçip girmişse o zaman suçlu Gs'dir. Alınmaması lazım. Veya stadda talimatların öngördüğü sayıdan az güvenlik görevlisi varsa yine suçlu Gs'dir ama böyle olmadığını ikimiz de biliyoruz. Hal böyleyken hala kastırmanın manası yok, Eğer söylediğime benzer bir ihmal raporla v.s ile ortaya çıkmazsa Gs yönetiminin bu olayda suçu yoktur, kulübün ceza alması hele sahasının kapatılması yanlıştır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.