Şimdi Ara

Sagopa Kajmer sosyal medyadan Ateist olduğunu duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır kandırılan muhafazakar kardeşlerimizi meydanlarda Sagopa Kajmer CD'lerini kırmaya davet ediyorum
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 19:25:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sümeyyenin gözü yaşlı Son birkaç şarkısında düzelme vardı, artık dinlenebilir şarkılar yapar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Primcinin teki comarlar çıldırıyor , Oruç zor geldi herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Muhafazakar sagocuların gözü yaşlı
  • Dinci dinleyicileri artık terk etsin de gerçek dinleyicisine kavuşsun .
  • Şarkılarına lafım yok hepsi çok kaliteli söz lirik altyapı lakin bu adamın psikolojisi bozuk manyağın teki kendisini karamsar olarak nitelendirmişti Kolerada ölene kadar evli kalacağını anlayıp boşanıp ayrıldılar.

Normal bi adam değil bütün tema melankoli ve yoğun duygu durumu mevcut bu tarz müzik stili adamı harap eder bak Arabesk bile bu kadar vurmaz adama eğer rap yapacaksan ülke dünya toplumsal gerçek olaylara laf atıp baş kaldıracaksın gerçek rap bu oluyor işte.

Bi zamanlar yoga yapacağına namaz kılın diyordu dini görüşü beni ilgilendirmez lakin ortama ayak uydurmuş anlaşılan.

• Dini inancım yok demek, ateistim anlamına gelmez.

Deistim anlamına gelir.Tanrı inancım yok deseydi Ateist diyebilirdik.

Ayrıca bana ne inancında? Ben adamlığına bakarım.

• Koleradan ayrıldığından beri adam değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmHyp3rioN -- 28 Mayıs 2018; 11:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

..
    Sakin ol başkan. Kimse sana bir şey demedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Gosling

Din aracılığı ile götürdü götüreceğini zaten. Artık gerek kalmamış demek.

Soruyu soranda muhabir sanki.
    Sagopa Kajmer'in altın çağı Dine yakınlaşmasından önceydi esas götüreceğini şöhretini o zaman yaptı. Son yıllarda baya takipçi kaybetti ama son 1-2 senedir tekrar kazandı.

Sagopa'yı Sagopa yapan Kuvvetmira'dır gerisi boş. Ahmak Islatan falan filan 1 kere bile dinlemedim. Şu son şarkılarından önce dinlediğim albüm KİTS falandır herhalde.

Nihayet saçma şarkılarının dönemi bitti belki de özlediğimiz Sago dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Mayıs 2018; 12:44:8 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kendisi artık albüm yapmayacakmış ayrıca kayıtlarda ki ses kalitesini de bilerek düşürmüş eşini bence hala seviyor eşi de onu seviyor ancak neden ayrıldıklarını bir sır gibi saklıyorlar sagopa instagram da aşırı yanlız kaldığından bahsetmiş sanırım kendisi ağır depresyon geçiriyor ben açıkçası dini kullandığını düşünmüyorum ancak eşiyle olan ayrılık her şeye olan inancını yitirmesine neden olmuş sanırım kademeli olarak müzikten uzaklaşacak farklı işlerde yapabileceğinden bahsetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Bu mesaj silindi.
    Ayet
    "insanlardan öyleleri vardır ki, halkı fark ettirmeden ve hiçbir bilgiye dayanmadan Allah yolundan saptırmak ve dini alaya almak için boş söz ve eğlendirici sözler satın alırlar. İşte onlar için hor ve hakir edici bir azap vardır."

Ateşin bol olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilduz

Ayet
    "insanlardan öyleleri vardır ki, halkı fark ettirmeden ve hiçbir bilgiye dayanmadan Allah yolundan saptırmak ve dini alaya almak için boş söz ve eğlendirici sözler satın alırlar. İşte onlar için hor ve hakir edici bir azap vardır."

Ateşin bol olsun

Alıntıları Göster
    Başkalarina ateşte yanmalarini dileyen bir adamla ayni cennette yaşamayı zaten hiçbir akli basinda adam istemez.

"Ahlak nedir?Ahlak sahibi insanin ozellikleri."

• ateist ol veya fritöze tap.
    kime ne ?
    çok da umrundaydı başkalarının.
    bunu duyurup şov yapmak istemenin amacı ne ?
  • Cübbeli ahmedle takılıyordu bi ara, onla takılma dedik sadece ümstad ateist mi ol dedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Başkalarina ateşte yanmalarini dileyen bir adamla ayni cennette yaşamayı zaten hiçbir akli basinda adam istemez.

"Ahlak nedir?Ahlak sahibi insanin ozellikleri."

Alıntıları Göster
    Adam terörist diyor ona birşey demiyorsun ben teröristmiyim. Ateşe giren insana ateşin bol olsun demek kötü temenni sayılmaz. Kendi isteğiyle girmiş ateşe ne yapabiliriz. Huzur yoksa ateştesindir ben gidip inancı olmayanlarla uğraşıyormuyum neden uğraşmıyorum kendimle bir sorunum yoktur huzurluyum. Cenneti seçmiş insana hayırlı olsun derim cehennemi seçmiş insanada hayırlı olsun derim.

• Malum parti onu da dinden soğutmuş olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cilduz

Ayet

Ateşin bol olsun

Alıntıları Göster
    Yaratıcının mesajı kendi yarattığına karşı ne kadar şevkat dolu değil mi?

Bir cok yanlisi bulunan bir insan olarak ben bile kendi yarattığım varlığı sonsuz ateşte yakmaya kiyamazdim.

Sırf bu bile inanmamak için bir sebep.

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

Malum parti onu da dinden soğutmuş olmalı
    Benide işte siz soğutuyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.