Şimdi Ara

Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
12.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: dely

Eski albumleriyle karşılaştırırsak bence onlara göre daha kötü ama yinede güzel olmuş

Aynen katılıyorum.Eski albümleri daha guzeldi.

Onu bırak hani Ceza diyodu ya Sagonun sarkılarını dinlerken birde anlamakla ugrasıyoruz diye aynen öyle.Bu nakaratlar ne böyle ya.

Verdigimiz paralar bosuna gitti gibime geliyor.Güzel çalışmalarda var ama bazen hepten bayıyor.

Hele Gölge Haramilerine diyecek söz yok.Verseler güzel ama nakarat

Cadıya Herru ya mermu ya kaf kef....Nuşile vandan handan umman ben ye yaw ye yoow. İlahi gibi puhaha. Mevlutlerden mi esinlendin oglum evladım...

Tabi bunlar bi yana sonucta ortada bir emek var.Sagopa işini iyi yapsada Sagopada degisik hiç bişi yok.Hep aynı tarz benzer beatler vs...

1 Romantizma'yı ve ya 1 Kafileyi 10 tane KİTS'e değişmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 17 Mart 2008; 17:19:05 >

• netten sözlük açıyorum bi yandan şarkı çalıyo öte yandan lyric lere bakıyorum resmen çevirmeye çalışıyorum ama bazı yerleri olmuyor misal; (nuşirevan) iran'da 531 ile 579 yılları arasında hükümdarlık etmiş, adaletiyle ün salmış sasani şahı. _Handan-Gülen, gülücü, güleç, sevinçli._ al bakam çık işin içinden çıkabilirsen nuşirevan dan gülücük ummam gibi bişeymi sölemek istiyo nedir??? handan ın başka anlamı var kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tunç:TheBrother

quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Sagopa'nın sözlerine her zaman bittim,yine bitiyorum.Bazı sözlerini kitaplarda görebilmek mümkün yani bazen tamamen ona ait olmuyor ancak yinede bu Sagopa'nın lyricslerinin muhteşemliğini götüremez bence..

Arkadaşlar böyle bir ortam belki yanlış olur ancak yinede söylemek istiyorum.Lyric yazmak konusunda yetenekli biriyim,çevremdekilerde söylüyor bunu..Ancak şu anda zamanım çok kısıtlı bu nedenle yazdığım ve yazacağım lyricsleri kendim kaydedemiyorum..

Eğer isteyen arkadaşlar olursa,bana daha önceden yaptıkları kayıtlarından birini gönderebilirler.Bende en azından bu işe yatkın olup olmadığını anlayabilirim o kişinin..Kısacası bir gönül işi yapmak istediğim

İstediğiniz temada lyric yazabilirim sorun değil ancak fazla küfür kullanmaktan pek hoşnut olmuyorum..İlgilenen arkadaşlar PM'den ulaşabilir..

"lyricsler" demek ne kadar doğru sence...?

İnan yazarken çok düşündüm ve inan Türkçe'yi yeterince iyi kullanmaya çalışıyorum.Ancak bu konuyla ilgilenen arkadaşların şarkı sözlerini tam olarak nasıl adlandırdıklarını çözemedim bu nedenle "lyricsler" yazmayı düşünüdüm..

Doğrusu nedir söylerseniz hem bir hatam düzelir hem de memnun olurum.

• quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orjinalden alıntı: 1lk4

Dostum bence senin kulaklarında sorun var.
    Zaten Sagonun senin gibi adamlara ihtiyacı yok.Dinlemesende olur

Sözleri Beatleri herşeyi ile 4x4 lük bir albüm.BPG albümünden beri sagoyu dinliyorum.Beni en çok etkileyen albümü oldu.Bütün şarkılarını çok begendim.Gölge haramilerini dinlerken kendimden geçiyorum

ilk klib Ben Hüsrana Komşuyumadlı şarkıya çekilecekmiş.Bence isabetli bir karar

ne zamandır rap dinliyorsun bilmiyorum ama heralde senden fazla rap ve özellikle sago dinlemişimdir, ben sago dinliyorum dinlerimde.ben şucu bucu değilim objektif bir yorum yaptım sagonun benim gibi adamlara ihtiyacı yoktur demek sana düşmüyor öyle bişey varsa sago sadece kendini dinleyen ve kötü parça yapsada buna güzel diyen bir dinleyici istiyor demektir öyle mi yani, yada sen öyle bir dinleyicisin bu durumda senden zaten objektif bir yorum beklenemez.benim gibi adamlara ihtiyaç derken sago fanlığından bahsediyorsan eğer kimsenin fan ı değilim objektif yorum yaptım ben.sen bpg albümünden beri dinliyorsun ben underground iken dinliyordum 8 senedir rap dinliyorum.sen anlamadın galiba beat ler kötü diyorum sagoya yakışmayan kötü beatler var albümde dedim.ben sagoya uyuzum sago dinlemem bu albüm berbat ne biçim albüm gidin ceza dinleyin demedim.sagonun underground iken ki parçalarınında kullandığı beatlerde dahil olmak üzere bu albüme kadar olan beatlere bir bakarsan farkı görürsün gerçi bakmayada gerek yok, hiç bu albümde iyi denecek kulağa hoş gelen bir beat var mı var koskoca albümde sadece bir tane var o da bir kulaç daha atsam karadayım parçasının beat i.

benim kulağıma bu albümdeki beatler güzel gelmedi ve bu durumun zevk renk meselesi olduğunuda düşünmüyorum çünkü bariz ortada beat ler iyi değil.başkada yorum yapmam kötüyü eleştirmeyeceksek hep iyi diyeceksek işimiz var

Sagonun Senin gibi adamlara ihtiyacı yoktur demeye hakkım yoksa Seninde K.İ.T.S albümünü beğenenlerin kulakları iyi değil demeye hakkın yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 18 Mart 2008; 0:00:43 >

• Daha önceki yorumumda kötü demiştim ama dinledikçe insana daha bir güzel geliyor her yönüyle cidden çok güzel bir album olmuş
  • sakalları baya uzamış tasavvufa verdi heralde kendini
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

sakalları baya uzamış tasavvufa verdi heralde kendini

Bi röportajında MevLana'nın Mesnevisini de okuyacağını söyLüyordu..Harbiden tasavvufa veriyor gaLiba kendini :)
  • Cezacıyım ama sagonun bu albümü güzel olmuş . Bir var bir yok şarkısını çok beğeniyorum bir de
  • Kalite gittikçe artıyor bence...Her zaman ki gibi sago klasiği ilk dinlediğinde beğenmeyenler olabilir..
    Ama sagonun önceki şarkılarını dinleyen biri her sözünde bi gizem aramalı bence adam boş değil
    beatlere gelince berbat diyenler olmuş ama soundtrack tadı aldıklarım oldu sago yine yapmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

quote:

Bi röportajında MevLana'nın Mesnevisini de okuyacağını söyLüyordu..Harbiden tasavvufa veriyor gaLiba kendini :)

sagopa ve tasavvuf ilginç
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

quote:

sagopa ve tasavvuf ilginç

98 e göre ilginç geliyor ama Allah ın kimi hidayet edeceği belli olmaz işte

• youtube'a dönmüş burası yok sagonun müziği tartışma yeri değil!!
    sagonun müziği kesinlikle tartışılmaz!!
    bunu tartışmak Yerçekimi kanununu inkar etmek gibi birşey!!
    Lütfen, kimse kimseyi sewmek zorunda değil biribirimize saygı
    gösterdiğimiz sürece!!

Sagonun dediği gibi etmeyin, eylemeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrsmoker -- 18 Mart 2008; 10:15:20 >
  • sagoyu diğer zibidilerle karıştırmamak lazım.sözleri başlı başına şahaser.dikkatlice okuyun sözleri, Türkiye'de böyle sözler yazabilen kaç kişi var? adam resmen melankoli şairi,aşmış..
  • @jrsmoker

Ne demek tartışılamaz?Sagopa insanüstü bir kişilik mi?Ne yapsa doğru mu?O da bir insan sonuçta..Tartışılması,beğenilmemesi ve ya eksiklerinin bulunması - eğer saygılı bir biçimde yapılıyorsa - gayet normal ve doğal bence..
  • Sizi bilmem ama "Yakın ve Uzak" beni benden aldı A+ birkaç parça dışında hepsi 10 numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

Sizi bilmem ama "Yakın ve Uzak" beni benden aldı A+ birkaç parça dışında hepsi 10 numara

Katılıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

Sizi bilmem ama "Yakın ve Uzak" beni benden aldı A+ birkaç parça dışında hepsi 10 numara

Katılıyorum...

Kesinlikle çok hoş bir parça
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puppeto

quote:

bencede kötü değil albüm ama eski albümlerine göre birşeyler eksik gibi sanki tarzı brz değişmiş..genede diğer rapçilerin albümlerine göre çok önde

Emre Baransel - Classical Mixtape
    Şanışer - Ludovico
    CB - Yasa Dışı Notalar Mixtape
    Alaturka Mavzer & Emre Baransel - Funky Şşşt
    Sansar Salvo - 21 Gram Mixtape
    Bu aLbümLeri dinLe de farkı gör...Bu aLbümLerin her biri Sagopa'nın bu aLbümüne 1564315746846216486513213715137217 basar..!

bnce sölediğin tüm albümleri toplasan k.i.t.s in tek bi parçasına eş değer olamaz.yazdığın sanatçıların kimlerin sırtından bugünlere geldiğini nasıl berbat işler çıkardığını herkez gibi bnde biliyorum o yüzden şu şunun albümüne 10 basar bununki onunkine 5 basar gibi gereksiz polemikler yaratmayalım.

bnce bu albümde hiçbirşey eksik değil tamamen farklı bi albüm olmuş sago hiçbir zaman kendini tekrarlamıyor her albümünde farklı tarzda ve farklı bi tadda çıkıyor karşımıza bu albümde öle bi albüm.hareketli parçalar olmayacağını zaten aylar öncesinden sölemişti keşke olsaydı

sonuç olarak sago yine kaliteden ödün wermeden çok kaliteli bi albüme imza atmış karşıt görüşler elbet olacaktır bizde saygı duyarız

• gölge haramileri diorum bende fsm nin dizeleride çok güsel oturmus albüm süper olmus tarz deişikligi derken neyi kastteddiniz bilmorm ama karamsarlık bakımından süper bence ama cok gecikti albüm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.