Teğmen
17 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 0 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar selamlar.dün yeni bir sistem topladım ve XP sp2 yi kurduktan sonra garip bir şekilde mp3 veya film tarzı şeyler açtığımda ses gelmez oldu.
anakart Gigabyte p31 s3g ve realtek audio ses driver..realtekin kendi panelinde ses kontrolü yaptığımda ses geliyor fakat başka programlardan ses gelmiyor.
codec sorunu mu diye düşündüm ama olamaz..
bir de ekran kartının driverıyla alakalı olabilir mi?
his ati hd 2600 pro kullanıyorum ve onun da driverını anakart driverındsan sonra yükledim.acaba bir çakışma olabilir mi?
fikri olan varsa yorum yapmaktan çekinmesin lütfen..
saygılar
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi maximum 1oo ytl ye önerebilecğiniz bir ekran kartı var mı?
değiştirdim ve 150 ytl diyorum bakalım öneriler nedir.yeni sistem topluyorum da ekran kartı muhabbetine uzak kaldım baya bi zamandır. cod 4 ü adam gibi kasmadan bi kart lazım bana...sağolun cevaplar için şimdiden..
Selamlar öncelikle..Ben msn den karşı tarafa tv yayını yapmak istiyorum, görüntü gidiyor fakat ses gitmiyor. AverMedia 303 kullanıyorum tv kartı olarak. Sorunu bir türlü çözemedim. Var mı bu konuda bilgisi olan yardımsever bir arkadaş??
Merhaba arkadaşlar,
Benim sorunum çok garip.Şöyleki..İnternet üzerinden müzik dinlerken ses boğuk çıkıyor. Sadece müzik değil bütün sesler boğuk. Normalde ses gayet güzel fakat internet üzerinden birşey dinlediğim zaman ses boğuk geliyor. Ses kartım on board, driverını kaldırdım tekrar kurdum değişen birşey olmadı.Donanımsal birşey olduğunu sanmıyorum. Çözemedim bunu bir türlü sebep nedir bilen var mı?

Şimdiden teşekkürler.
selamlar öncelikle.torrentte dosya indirirken bağlı olduğum ip lerin çoğunda "bağlantı kesildi" yazıyor ve indirmiyor.ilk defa karşılaştım sebebi ne olabilir ki? ve sizde de böyle bir problem var mı?
Selam arkadaşlar. Dvd rw almak istiyorum. Aşağıdaki ürünü beğendim bir de sizin fikirlerinizi almak isterim. Sizce nasıl bir writer ve yaklaşık 100 ytl civarı bundan daha iyi performansa sahip bir writer bulabilir miyim? Önerilerinizi Bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

ASUS 1608P 16x8x16 40x24x40 DVD~RW

Okuma Hızı : DVD-ROM (Tekli): 16X ,DVD-ROM (Dual): 12X ,CD-ROM: 40X,DVD-RAM: 2X

Yazma Hızı : DVD-R: 16X, DVD-RW: 6X,DVD+R: 16X,DVD+RW:8X,DVD+R(DL): 8X,DVD-R (DL): 8X,CD-R: 40X,CD-RW: 32X

Erişim Süresi : 130 ms DVDROM, 120 ms CDROM

Arabirim : E-IDE/ATAPI Ultra DMA33

Buffer: 2MB

Desteklediği Medyalar : DVD+/-R, DVD+/-RW, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD±R/RW, Photo CD, Video CD, CD-DA, CD-Ekstra, CD-Text, CD-R, CD-RW, DVD-RAM

Yazma Metotları : DVD-R & DVD-R (DL): DAO, Incremental Recording
DVD-RW: Restricted Overwriting, DAO, Incremental Recording
DVD+R & DVD+R (DL): Sequential Recording
DVD+RW: Random Recording
CD-R/RW: DAO, TAO, SAO, Packet Recording
bu konuyu donanım bölümünde açtım çözüm bulamadım sanırım burası daha uygun bu konu için.Umarım probleme çözüm bulunur.Dün akşam itibariyle 512 mb kingston ddr ram ekledim sistemime. sistem ram i tanıdı herşey güzel görünüyor.fakat her restart çektiğimde pc scandisc yapıyor ve beni uyuz ediyor.bu neden kaynaklanabilir daha önce de ram ekledim bu gibi bir sorunla karşılaşmadım.windowsla alakalı bir problem ama neden ram i taktıktan sonra ortaya çıksın bu? bilen var m??

KİLİT NEDENİ:http://forum.donanimhaber.com/m_4758011/tm.htm
öncelikle selamlar.bu akşam 512 mb kingston ddr ram ekledim sistemime. sistem ram i tanıdı herşey güzel görünüyor.fakat her restart çektiğimde pc scandisc yapıyor ve beni uyuz ediyor.bu neden kaynaklanabilir daha önce de ram ekledim bu gibi bir sorunla karşılaşmadım.windowsla alakalı bir problem ama neden ram i taktıktan sonra ortaya çıksın bu? bilen var m??
arkadaşlar benim sorunum çok ilginç.bir üniversitenin ağından bağlanıyorum internete.torrent kullanıyorum, client programım bitcomet. ama internet bağlantım sürekli gidiyor pc ye restart çekince geri geliyor.bunun sebebi tam olarak nedir bilen var mı? acaba bitcomet mi interneti kesiyor yoksa problem başka birşey mi? nfs most wanted ı indiricem sabahları hızlanıyor down hızı ama int gittiği için bir türlü indiremedim şunu başında beklemek gerekio makinanın bilen varsa lütfen yardımını esirgemesin.teşekkürler.
selamlar. benim sorunum şu.internette quick time da izlediğim bi klibi o an izlerken windows temp internet files veya temp dosyasına atıyor.ben ordaki dosyayı kalıcı hale getirmek istiyorum.yani onu kopyalayıp daha sonra izlemek istiyorum.arkadaşım yapmış onda olmuş ama ben yapamadım bir türlü.yöntemini bilen var mı?? teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 15 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 200
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 21.865 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.