Şimdi Ara

Sagopa Kajmer'in Aşk Üzerine Şeriat'çı Sözü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kim ne derse desin 2001-2006 Sago efsanesi unutulmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isıtıp ısıtıp önümüze koyma ne zaman demiş 2010'da mı?
    2010'daki Sagopa ile şimdiki Sagopa aynı değil.
    O da bizim gibi gerçekleri ve din tüccarlarını gördü.

Daha geçen İngiltere'deki terör saldırısa sevinenler o.... ç.... dur tweetini favoriledi adam. Şeriatçı olan adam bunu favorilemez bizza sevinir.

Sagopa Kajmer'in Aşk Üzerine Şeriat'çı Sözü

• lmao. şimdide sagomu ülke gündemi oldu
  • Sagoyu severim ama durmadan fikri değisiyor daha dun cebbeliciydi simdi edipci olmuş. 2008 dan sonra sago bitti.

• Yeni şeyleri sevenler sadece tecrübesiz ve saftır, önemli olan görmüş geçirmiş insana kendini tamamen sevdirebilmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kramers Lawyer -- 2 Haziran 2017; 22:15:23 >
  • Cidden nefret ediyorum böyle kafalardan. Lan geri zekalı kadın çay mı? Eşya mı? Pislik herif senin beyninin içi çayla dolu herhalde.
    Hem Sagopa kim oluyor ona mı düştü kime sarılacağımıza karar vermek. Sen kimsin ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 2 Haziran 2017; 22:23:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koleranın eski sevgilisi de sahtiyandı. Sagopa neden evlendi. Sagoyu severim şarkılarını da dinliyorum ancak bu söz iyi güzel de adama demezler mi sen niye koloyla evlendin diye

• BEyler bu sagonun hangi şarkısında geçiyor ? Yoksa sadece söz olarakmı söyledi

• Sagopa'yı sadece yaptığı müzik ile tanırım, benim için dört dakikada bir söz söyleyen bir uygulamadır kendisi. Gerçek hayatta Sagopa'yı dinleyerek yol alırsanız iş yaş.

Ama yine de seviyoruz be kralı, ah be nolurdu böyle olmasaydın da göğsümüzü gere gere biz sagopacıyız diyebilseydik :(

• Bi bok atmadığı bu kalmıştı. Sapık

• ee o zaman milyarlarca insanın soluyup kirlettiği havayı neden ciğerine çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 3 Haziran 2017; 0:23:47 >
  • Çayı içiyoruz ama insan bedenlerini içmiyoruz. Ya da çaya sarılmıyoruz.
  • Hannover 96 kullanıcısına yanıt
    kafa piril piril yigidim seni tanimak istiyorum

• Şeriatla bunun ne alakası var. Biri şaka desin

• bir efsane olabilecekken dalga geçilen biri oldu,yazık o kuvvetmira dinlediğimiz günlere,2002 deki küfürlü şarkıları söyleyen adam mı bunları diyor şimdi

• bu sözü söylediği ne malum? facebook twiter gibi ne olduğu belirsiz sayfalardan sağdan soldan alıp yapıştırıyorsunuz buraya. kimse de kaynağı sormadan içindekileri döküyor hemen. amaç üzüm yemek değil çünkü
  • Ahlaklı bir söz söylemiş, şeriata karşı olanlar bile kadını hakkında benzer şeyleri istemezmi?

• ulan bunun 15-20 sene önceki yaşantısını bilmesek yiyecez bizde. "Kendini kirletmek istemeyen" karıya kıza hap verip, kafaları güzelken yanaşmasını falan bilmesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Ahlaklı bir söz söylemiş, şeriata karşı olanlar bile kadını hakkında benzer şeyleri istemezmi?

Kadın veya erkek canlılar insanların tükettiği maddeler gibi insan için tüketim maddesi değildir.

İnsanlarda hayvanlar ve doğa tarafından tüketilebilir. İnsanı aslan yer sindirir dışkılar bir insanı tamamen tüketmiş olur lakin yabani bir yamyam olmadığı sürece insanlar için söz konusu değildir. İnsanlar manevi ve maddi olarak (maddiyattan kasıt cinsel ihtiyaç,fiziksel yaşamsal para vb. tüm somut sahip olunanlar) birbirlerini kullanırlar yalnız bu demek değil ki birbirlerinin sahibiymiş gibi davranma hakları vardır.

Dinci veya din düşmanı olmayan biri olarak söylemeliyim ki her önüne gelenle her fırsatta ilişkiye giren insanlar bencede doğru yapmıyorlar.

Yalnız unutulmaması gereken üç kavram var bence, fiziksel temas etmiş mi etmemişten daha önemlisi dürüstlük ve ilişkiye girilebilecek insan kriterleri.

Bir insan ne kadar iyi olursa olsun eğer yanlış biri hayatında bir kez ilişkiye girerse hayatına,karakterine ciddi düzeyde zarar verebilir. Karaktersiz biri ile ilişkiye girme durumunda ( ki genel olarak dünyada karaktersizlik hakim hepimiz insanlık kavramımızı kaybediyoruz ) özellikle dişiler tüm ilişki detayını isimleri soyisimleri ile beraber erkeklerin kulaktan kulağa nasıl anlattıklarına şahit olabilirler. Dişilerde bu muhabbetleri yapmaktadırlar fakat onların gizlilik konusu bu konuda daha sıkıdır. Her iki cinste bunu yapmamalıdır. Bu tarz anılar anlatılacaksa isim ve soyisim verilmeden heyecanı ile anlatılmalıdır ki mümkünse hiç anlatılmamalıdır (genellikle ergenlik çağında yaşandığından çoğu gençte tabi yaşanır bu durum)

Burada filtreleme çok önemlidir sizin tatmin ettiğiniz kişi sizin hakkınızda şöyle koydum böyle azdırdım diye (hem kadın için hem erkek için) kendi marifetiymiş gibi sizi aşağılarak sizin kimliğinizi ve sizin hakkınızdaki algıları bozacak şekilde anlatabilir. Saf,ezik ama bir nebze olsun karakterli biri, akıllı kurnaz karaktersiz birinden bu konuda daha iyidir. Niye diyecek olursanız şimdi kız veya erkek arkadaşınız normal seviyede bir ilişki yaşar el ele tutuluşur en fazla dudaktan bir buse kondururlar birbirine. İki taraftan biri karaktersiz ise taraflar bunu şöyle şehvetle şey yaptım veya kudurdu kudurdu gördü benim gibisini falan şeklinde sizi rezil ederler. Yani hani edepli kız veya adam gibi adam tanımı vardır ya. Siz istediğiniz kadar edepli adablı olun öpüşmeyi,ilişkiyi geçtim karaktersiz biri sizin hakkınızdan off ne biçim yavru,taş at gibi erkek vb. bir şekilde sizi metalaştırır.

Hem akıllı hem karakterlisi hem kadın için hem erkek için en iyisidir orası ayrı. (Akıl nöron donanım sayısına bağlı değildir sahip olduğun birim miktarda nöronu nasıl kullandığına bağlıdır)

İlişkiye girilen kişilerin karakterini geçtikten sonra dürüstlüğe gelecek olursak (bu da karakterin bir alt konusudur aslında) bir erkeğin veya kadının karşı cinsten farklı fantazilerle gruplu veya tekli ilişkiye girmesinden daha kötüsü bunu yapmasına rağmen yapmadım demesidir.

Yukarıda karakter derken bahsettiğim karakter evlenmeden ilişkiye girme vb. ahlaki toplumsal kurallar değildi (bu kurallarında gerçekten sağladığı faydalar vardır fakat bu demek değildir bunlar tümüyle kesin net bir doğrudur). Cinsel fantaziler dürüst olduğu sürece çevreyi ve sevdiklere zarar vermeden doğru karakterli kişilerle uygulandığı sürece bu fantazileri ve ilişkileri yaşayan insanları ilgilendirir.

1 kadının veya erkeğin karşı cinsten veya kendi cinsleriyle beraber 2-3 kişi ile beraber ilişkiye girmesi ilişkiye girdiği kişilerin karakterine ve kendi dürüstlüğüne bağlıdır.

Böyle fantazi seviyesinde ilişki yaşamış birinin dürüstlük için yapması gereken şey ileride ciddi uzun,kalıcı bir ilişki yaşaması durumunda söylemesidir.

Şu bilinmeli 1-x sayıda kadar kişi ile aynı anda veya farklı zamanlarda tekli ilişkiye girip bunu evleneceği kişiye dürüst bir şekilde söyleyen biri, 1 kerelik bir öpüşmeyi söylemeyen birinden daha doğru bir davranış sergilemiş olur. (Bu kısım incitici olmayacak şekilde düzeltildi)

Eşlerini aldatıp bunu farkettirmeden yapmak marifet veya doğru bir şey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 3 Haziran 2017; 19:52:16 >

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    olabilir eyvallah, gönüller bir olursa istikrarlı bir ilişki iyi olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.