Şimdi Ara

Sagopa Kajmer (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.509
Cevap
18
Favori
147.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saolun hocam kaç KBPS olduğunu biliyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onunla "merhaba" sohbetinde kaldım.

Yüz göz olamadım.

Aldattığı dostlarımda merhabalaşırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni parça.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    En iyilere girmez ama güzel.

Bir de Sagoyu eskisi şusu busu 2008 öncesi sonrası diye şey yapmayın kardeşim.Adam farklı tarzlar denemeyi seviyor rap içinde ve bunu iyi yapıyor.Bu yüzden zaten en iyisi SAgo.Napsın Ceza bile Dr Fuchs bile Sago kadar devamlı olamadılar kendilerini yenileyemedikleri için hep tekdüze gittiler.Sago gerçek bir derya deniz herkes ama herkes onda kendinden bir şeyler bulur.

Bu zamana kadar Sendeki ben Hariç tüm albümlerini tüm tarzlarını hep çok beğendim.Sendeki ben biraz bayıyordu.Emin olun 2-3 yıl sonrada başka bir şeyler deneyecektir.

Abrakadabra Pesimist Ep6 Sertlik kanında var hayatın Gölge haramileri hepsi birbirinden farklı değişik çalışmalar.İyiki varsın Sagoooooo
  • İsketler diyarında bir et parçasıyım
    Varımı yoktan aldım beklemekle geçti yıllarım
  • ilk ciktiginda cd'si gelmisti bana. Taş devriydi henuz.

• Kolo nun yeni şarkısı sanki ayrılık üzerine yazılmış gibi.

• 7 YIL geriye gidelim

• Bence yanlış bir düşünce. Bana sorarsan Bir Pesimistin Albümünden Manzumu Mazlum Dinledi,56 Denklemi,Uğurla Bahtiyarları,Didaktik Kitaplar,Kalbim Krizin Bekçisi Olmuş kısacası Bir Pesimistin Göz Yaşları albümü derim. Sistemi eleştiren, harika skitlere ve müthiş sözlere sahip Sagopa'nın Sagopa ve rapin rap olduğu bir albüm. Kesinlikle Sagopa'yı tanımak ve rapten zevk almak isteyenlerin ilk tercihi bu albüm olmalıdır.
  • Sagopa ile yaklaşık 10sene önce tanıştım tüm şarkılarını sayısız dinledim.
    O dediğim şarkı dinlediğim ilk şarkısı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunla tanışın olarak okumuşum tekrar okuyunca farkettim hocam. Gam Tozu ve Dünyanın Ninnisi'de çok güzel şarkı ama bence Kolerasız daha güzel olurmuş.
  • Kesinlikle katılıyorum.
    Bu şarkıyı Arkadaş msn den göndermişti . Evde 4 gb lik kotali internet olduğundan internet kafeye gidip tüm şarkılarını indirmiştim. Öyle başladı. Hala da dinlerim o şarkıları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu şarkıları dinleyip ne triplere girerdim ya. Şimdi dinleyince ergenlik dönemlerini hatırlayıp iç çekiyorum. Ama cidden arada ara vermek gerekiyor ancak o zaman rafine bir tat haline geliyor Sagopa şarkıları. Aksi halde çok doz alınca bir yerden sonra sıradanlaşıyor.
  • Güzel parçalara sahip olsa da, rap camiasında rapçiler tarafından sevilmez. Biraz egoist olduğunu söylüyorlar, ama çok sağlam parçaları vardır.
  • https://www.youtube.com/watch?v=HzbyoFvdJYI

Böylesi bir daha gelir mi ?
  • Sessiz ve Yalnız şarkısının başı bile hüzünlendirdi.
  • Anılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ölmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmHyp3rioN -- 27 Mayıs 2018; 1:13:9 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.