Şimdi Ara

Sagopa Kajmer (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.509
Cevap
17
Favori
151.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Sagopa Kajmer-Zaman Alacak İntikamını iddaa ettiği şarkı bu

Ben daha ne diyeyim. Bir insanı eleştirmeden önce tam bilgi sahibi olmayı hala öğrenemiyoruz. Gelip buraya bu yorumu yazacağına internetten şarkıyı dinlemek çok mu zordu? O zaman görürdün Atamıza laf ediyor muymuş etmiyor muymuş? Sago hiçbir zaman atamıza laf etmedi etmez. Anca başbakanımızı eleştirmişti ama ben birşey demem onun fikridir saygı duyarım akp seçmeni olsam da.

Önce o iddia edilen !!! Şarkıyı dinleyin sonra gelin yazın. Yok Sago benim gözümde bitmiştir falan olmuyor yani. Lütfen rica ediyorum

Sende yazdığımı iyi oku , ben öyle bir durum varsa dinlemem dedim, bu sagopaya özel değil , Atatürke kim laf atarsa atsın dinlemem.

Okudum sözleri birşey yok gibi.

Sagopa efendi biri gibi , ideoloji beni ilgilendirmez , daha iyi işler yapar umarım.

• Bu güne kadar tüm albümlerini orjinal olarak satın aldım fakat bu albüm cidden olmamış dedirtiyor.

Kaç Kaçabilirsen ve Galiba haricindeki parçaları beğenmediğim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bu parcada Cezaya ve Aybene laf sokulmus sımdı Ceza buna cevap vermek icin dıss' atsa bu gidip dava acacak

Ayrica Rap'e hosgeldin Sago... sanirim biri buna undergraundan parca dinletmis hevese gelmis

Bide flow nedir bilmez mi bu adam butun parcalari ayni tonda soyluyor...yalniz lirikler saglam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanım keleşi getir -- 13 Temmuz 2011; 14:19:33 >

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Şu hiphop tartışması çok gereksiz bence. Herkes ne dinliyosa dinlesin dinlemeyenler de diğerlerine saygılı olsun.

Bugün albümünü aldım. Şarkılar çok güzel. Özellikle "Kaç kaçabilirsen".

Bence tam tersine. Kaç kaçabilirsen albümdeki en vasat şarkı. Diğer şarkılar daha güzel. Özellikle Galiba şarkısı çok iyi. Kaç kaçabilirsen de kolera o kadar saçmalıyor ki saç baş yolduruyor Kolera batırıyor şarkıyı

YÜKSEK TÜRK! SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN HUDUDU YOKTUR. İŞTE PAROLA BUDUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

merhaba arkdaşlar.saydam odalar albümünü internetten alabileceğim bir site var mı.yani cd olarak değilde dijital albüm olarak...

Valla Sago twitlerin birinde yazmıştı ama bu ara sago nasıl twit yazıyo takip edemiyom yanı 12 ciltli kitap olur çıkarsan

tadı yok ( heleki şarkıya girişi, off bitiyorum )
    bu böyledir
    monotonluk maratonu
    soğuk küvet

aklına başka gelen varsa eklesin, benim aklıma şimdilik bunlar geldi

Orijinalden alıntı: castraelectro

Bu son albümde en çok dinlenmeyi hakkeden şarkı "Çünkü Bir Tek Yol Var" eski Sago'yu arayanlarında bu şarkıyı beğeneceklerini umuyorum.

bana eski sago yu hissettiren iki şarkıdan biri bu diğeri de herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Bu son albümde en çok dinlenmeyi hakkeden şarkı "Çünkü Bir Tek Yol Var" eski Sago'yu arayanlarında bu şarkıyı beğeneceklerini umuyorum.

bana eski sago yu hissettiren iki şarkıdan biri bu diğeri de herkes

Aynı fikirdeyim. 2012'de çıkacak solo albümde daha çok görürüz inşaallah eski sago yu. Özellikle bpg deki o karamsar ses tonunu istiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Herkes şarkısını çok beğendim özellikle başı çok güzel. :)

galiba en iyi sarkı olabilir albumdekiş ama beat + lirik + soyleyiş olarak herkes daha bomba :)

Camps Nac-1
  • Arkadaşlar albümü ilk dinlediğimde pek hoşuma gitmedi , ancak SAGOPA KAJMER şarkılarının ve albümünün bir özelliği var dinledikçe güzelleşiyor ve anlamlanıyor , hemen hemen her albümünde bunu yaşıyorum , SAGO KAF KEF Yine yapmış , her parçası ayrı güzel , Sabırsılıkla 2012 nin ortalarında çıkacak solo albümünü bekliyorum.

YÜKSEK TÜRK! SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN HUDUDU YOKTUR. İŞTE PAROLA BUDUR.
  • Solo albüm mükemmel olacak bence.

Orijinalden alıntı: tavukum

Arkadaşlar albümü ilk dinlediğimde pek hoşuma gitmedi , ancak SAGOPA KAJMER şarkılarının ve albümünün bir özelliği var dinledikçe güzelleşiyor ve anlamlanıyor , hemen hemen her albümünde bunu yaşıyorum , SAGO KAF KEF Yine yapmış , her parçası ayrı güzel , Sabırsılıkla 2012 nin ortalarında çıkacak solo albümünü bekliyorum.

Tamamen aynı fikirdeyim. Her albümde dediğiniz durumu yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    OZ || LOST || PRİSON BREAK || SONS OF ANARCHY || BREAKING BAD || THE WALKING DEAD || SHERLOCK || GAME OF THRONES || VIKINGS || BANSHEE || 12 MONKEYS || NARCOS || LA CASA DE PAPEL || STRANGER THINGS || THE BLACKLIST || SENSE8 || DARK || THE ALIENIST || THE RAIN || POWER
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.