Tipci arkadaşlara soruyorum.seker direk vücutta yağ yapiyo okey ama sağlıklı yağ da yapar mı? Bu konuda bilgisi olan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağlıklı yağlar vücutta kilo ve yağ yapar mı?

-
-
Yapar
-
aldığın fazladan kaloriyi vücut yağ olarak depoluyor işte. benim basit olarak bildiğim bu. yağ da yesen eğer aldığın kaloriyi aşmıyorsan yağ yapmaz bu mantığa göre. ama tıpçı değilim bilen biri de değilim bu konuda.
-
Fazla alırsan yapar her şeyin fazlası yağ olarak depolanır.
-
Her şeyin fazlası vucutta yağ olarak depolanıyor, Proteınler bıle.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben total kalorimin %20-30 arasını yağdan alırım ve asla zararlı yağ tüketmem. Kızartma yağı olsun paketli market yağları olsun asla. Aldığım yağ da zaten yumurtade çerezde ette falan var ben özellikle yağ koymuyorum bir şeylere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 23 Ağustos 2020; 22:10:26 > -
Hocam bende zeytinyağı kullanıyorum öğünü yerken döküyorum bir yemek kaşığı üstüne ama gramaj işi kafamı karıştırıyor mesela 50 Gr gibi bir rakam yeterli olur mu ?
Kilo almak hedefin varsa az.
-
Yok hocam hedef kilo verme yağlardan kurtulmak
Boy kilo kaç birkaç ay önce kilo almaya çalışıyordun? ben 1.5 yıldır kilo alma hedefiyle uğraşıyorum devamlı alıyorum hiç kilo vereyim demedim
-
Hocam göbek yaptım yaw bu pandemi de h yatıyorum full bide üstüne sağlıksız beslendim boy 193 kilo 100 oldu şimdi vermeye ugrasiyim kafama edim hedef %10 yağ orani
Sanırım günlük kalorinin %20-30 u gibi bir şeydi ama ben kalori hesabı yapmıyorum hocam. Her gün omega 3 hapı yutuyorum bir de protein ağırlıklı beslenıyorum. Artık kaç gram yag gırıyor cıkıyor bılmıyorum.
Zaten yedıgın besınlerın ıcınde yag var ama onemlı olan kalıtelı yaglardan almak. Googledan aratırsan cevap bulabılırsın.
-
Hocam bende kilo almak için uğraşıyorum fakat çok başarılı olamadım
Boy bir 80 kilo 59, ve oldukça fazla yediğimi düşünüyorum
yaklaşık bir ay kadar önce nasıl olduysa 2 kilo aldım 61 oldum 2 hafta içinde geri 59A düştüm
Lakin aşırı yemek seçiyorum sanırım birazdan bundan dolayı alamıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sana fazla yiyormuşsun gibi geliyordur, ne kadar yersen o kadar kalori alırsın sonuç itibariyle. Yemek seçmemen gerek eskiden ben de çok seçerdim şimdi dünden kalan yemekle bugün yapılanı üst üste koyup yiyorum
-
Kalori açığı oluştur karbonhidratı düşür sabah yeşilçay/kahve iç ve yürüyüşe çık, mümkünse koş. Antrenmanlarının sonuna 20dk kardiyo ekle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X