Bildirim
Sağlık raporu ne kadardır ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Taş çatlasın 25 lira. Heyet raporu falan istemiyorlarsa tabii ki. -
nufüs cüzdanın ile sağlık ocağına gidip aile hekiminden hemen alabilirsin ücretsiz, ben bikaç hafta önce aldım iş başvurusu için
fakat iş yerin sağlık ocağının raporunu kabul etmeyip tam teşekküllü hastaneden heyet raporu isteyebilir onu kesin öğren -
Dün aldım :) Sağlık ocağına gidiyorsun aile hekimi bi kağıt doldutturuyor adın soyadın tc. adres altına imza kaşe basıyor veriyor. Parasız ! Adli sicil kaydına para verdim sadece oda 5 tl :) -
Git aile hekimine bedava -
Devlet hastanesine sakın gitme ! Hem para istiyorlar hem de başka güne sıra veriyorlar herhangi bir sağlık ocağından ücretsiz hemen alabilirsin.Ehliyet için başka şehire gittim orda ki sağlık ocağından aldım aile hekimim değildi. -
sağlık güvencesi olmadan sağlık ocağına nasıl gidecem ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
? -
quote:
Orijinalden alıntı: HoyaCarnosa
sağlık güvencesi olmadan sağlık ocağına nasıl gidecem ki
Sağlık güvencen olmasına gerek yok. En yakın sağlık ocağına gidip ücretsiz sağlık raporu alabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X