Bildirim
Sağlık Personeli Maaşları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk ve Acil Yardım Teknikeri Maaşları
Devlete İlk ve Acil Yardım Teknikeri olarak atananlar, minimum önlisans düzeyinden atanacakları için, 10.derecenin 2.kademesinden göreve başlarlar. (DK:10/2)
Aşağıdaki tabloda da detaylı bir şekilde açıklandığı üzere, göreve yeni başlayan İlk ve Acil Yardım Teknikeri emeklilik hizmet yılını doldurana dek alacağı maaşlar tablo halinde listelenmiştir.
D/K Hizmet Yılı Eğitim Net Maaş
10/2 Yeni Başlayan Ön Lisans 4.312 TL
9/2 3 yıl Ön Lisans 4.319 TL
8/2 6 yıl Ön Lisans 4.333 TL
7/2 9 yıl Ön Lisans 4.413 TL
6/2 12 yıl Ön Lisans 4.426 TL
5/2 15 yıl Ön Lisans 4.441 TL
4/2 18 yıl Ön Lisans 4.703 TL
3/2 21 yıl Ön Lisans 4.753 TL
2/2 24 yıl Ön Lisans 4.965 TL
1/4 25 yıl ve üzeri Ön Lisans 5.061 TL_____________________________ Lawyer. -
Yani 710 dolar. 1000 dolar bile değil maaşlar. _____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
Warren Buffet -
Yanlışınız var 547,41 İngiliz Sterlini _____________________________ Lawyer. -
Ehonomi çok eyii, Alamanya bizi gısganıyor.
Hedef 2023 hüloooğ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2013 yılında en düşük memur maaşı 1000 dolardı. şimdi ise 592 dolar. _____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Warren Buffet -
Ek ödemeler dahil mi bu rakamlaraquote:
Orijinalden alıntı: Ragnar07
İlk ve Acil Yardım Teknikeri Maaşları
Devlete İlk ve Acil Yardım Teknikeri olarak atananlar, minimum önlisans düzeyinden atanacakları için, 10.derecenin 2.kademesinden göreve başlarlar. (DK:10/2)
Aşağıdaki tabloda da detaylı bir şekilde açıklandığı üzere, göreve yeni başlayan İlk ve Acil Yardım Teknikeri emeklilik hizmet yılını doldurana dek alacağı maaşlar tablo halinde listelenmiştir.
D/K Hizmet Yılı Eğitim Net Maaş
10/2 Yeni Başlayan Ön Lisans 4.312 TL
9/2 3 yıl Ön Lisans 4.319 TL
8/2 6 yıl Ön Lisans 4.333 TL
7/2 9 yıl Ön Lisans 4.413 TL
6/2 12 yıl Ön Lisans 4.426 TL
5/2 15 yıl Ön Lisans 4.441 TL
4/2 18 yıl Ön Lisans 4.703 TL
3/2 21 yıl Ön Lisans 4.753 TL
2/2 24 yıl Ön Lisans 4.965 TL
1/4 25 yıl ve üzeri Ön Lisans 5.061 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ .
-
küçük bir anadolu il ve ilçe hastanesinde evet maaş+döner sermaye bu kadar.
Ama şehir büyük devasa hastanelerde ek ödemeler çok._____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Warren Buffet -
Amerikanın 2013 ten sonra bize karşı olan düşmanlığını ortaya dökmesi sonucu bu hale geldik... Yoksa sadece 7 senede bu mümkün müydü sanıyorsunuz ? Şükür edelim, azla yetinmeyen çoğu bulamaz... _____________________________ -
Türkiye'de hizmet sektörü insanı çok yıpratıyor hele hele hata yapma lüksünün sıfıra yakın olduğu sağlık sağlık sektörü daha da yıpratıyor.
Sağlık çalışanları her sene yıpranma payı almak için talepte bulunuyorlar ama devlet yıpranma payı vermiyor.
Emekli oluyorsun maaşın yarı yarıya düşüyor.
Sosyal, zengin ve insani hakların korunup sağlandığı bir ülkede sağlık çalışanı olunur ama öyle bir ülke var mı acaba?
İşte bunu ucundan sağlayan Almanya var, risk alabilenler gerekli akademik-mesleki denkliği sağlayıp sıfırdan hayat kurmak için gidiyor.
30+ yaş doktorları almanca kurslarında kolayca görebilirsiniz._____________________________ Benim adım Kerim hepinizi severim.Copyright © 2020 Gaddar Kerim All Rights Reserved
kiralık umut katili -
Amerika nın düşmanlığının bir önemi yok. ABD nin en büyük düşmanları Rusya ve Çin dir. ABD bu ülkelere düşman olduğu halde bir şey yapabiliyor mu?yok.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677
Amerikanın 2013 ten sonra bize karşı olan düşmanlığını ortaya dökmesi sonucu bu hale geldik... Yoksa sadece 7 senede bu mümkün müydü sanıyorsunuz ? Şükür edelim, azla yetinmeyen çoğu bulamaz...
NE ETTİYSEK BİZ KENDİMİZE ETTİK. Anayasal sistemi,yönrtim şeklini değiştirirsen. tüm komşu ülkeler ile kavga edersen. ürettiğin malı kime satacaksın? baskıcı totariter rejim yüzünden tüm eğitimli kesim yurt dışına gitmek istiyor.
ülkede işsizlik almış başını gidiyor.ülke fabrikalaşması gerekirken biz tersine fabrikaları satıp kapatıyoruz._____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Warren Buffet -
Aynen hocam bu sene oldukça zam yapıldı, parayı harcayacak yer bulamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ya bırakın ortalamanın üstünde maaşlar işte. Asgari ücretin iki katı. Çoğu meslekdaşıyla evleniyor eve 10k maaş giriyordur döner sermayeyle birlikte. Memurun hali iyi kardeşim. Memurların ağlamasından bıktık artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Zam yapıldı yalan mıquote:
Orijinalden alıntı: mmeehhmet
Aynen hocam bu sene oldukça zam yapıldı, parayı harcayacak yer bulamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ . -
Yani istanbulda bir e.a.hastanesinde çalışan sağlık personeli ile anadoluda küçük bir hastanede çalışan personelin maaşı aynı değil miquote:
Orijinalden alıntı: ozbey08
küçük bir anadolu il ve ilçe hastanesinde evet maaş+döner sermaye bu kadar.
Ama şehir büyük devasa hastanelerde ek ödemeler çok.
papucum
Doğru hocam. Ben de sizi destekler nitelikte mesaj attım zaten
Kinayeli konuşmalar seziyorumquote:
Orijinalden alıntı: mmeehhmet
Doğru hocam. Ben de sizi destekler nitelikte mesaj attım zaten
Merhaba. Ben de paramedik maaşı hakkında araştırma yapıyorum. Paramediklerin güncel maaşları ne kadar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt