Şimdi Ara

Sağlık Bakanlığı, Mustafa Sandal'ın klibi için RTÜK'e başvurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sağlık Bakanlığı, Mustafa Sandal'ın 'Reset' şarkısının klibi için 'Hemşire temsili, mesleğin saygınlığını ve itibarını zedeliyor' diyerek RTÜK'e başvurdu.

    Sağlık Bakanlığı'nca, sanatçı Mustafa Sandal 'ın seslendirdiği 'Reset' isimli şarkının klibinde yer alan hemşire sahnesinin 'uygun olmadığı' gerekçesiyle RTÜK 'e inceleme talebinde bulunuldu.

    Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, sosyal medyada yayımlanan söz konusu klipte gösterilen hemşire figürünün 'tartışmalara' yol açabilecek nitelikte olduğu belirtildi.

    Klipteki ilgili sahneler için inceleme başlatılmasına ilişkin talebin, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na ( RTÜK ) iletildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: " RTÜK 'e gönderilen resmi yazıda, klipteki görüntülerde yer alan hemşire temsilinin kıyafet, hal ve davranışları mesleğin saygınlığını ve itibarını zedeleyici nitelikte olup, toplumda sağlık çalışanlarına karşı yanlış bir kanı oluşmasına sebebiyet verebileceğine dikkat çekildi.

    Bakanlık tarafından yapılan inceleme talebi metninde, klipte sağlık çalışanlarına yönelik olumsuz içerikler hakkında insan onurunun, genel ahlakın, çocukların ve gençlerin ruh sağlığının korunması amacıyla Sağlık Bakanlığı 'nın aktif bir çalışma tarzı yürüteceği de ifade edildi."


    Sağlık Bakanlığı, Mustafa Sandal'ın klibi için RTÜK'e başvurdu

    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/kultur-sanat/1024626/Saglik_Bakanligi__Mustafa_Sandal_in_klibi_icin_RTUK_e_basvurdu.html







  • Sağlık sistemi her şey çok güzel , tek derdimiz klipteki bir hemşire arkadaşlar
  • Yav bunlar sürekli deli telinde geziyorlar.Adamlar her şeyden erekte olacak kadar ...
  • Ne yazik bi fikir. Saglik sistemi kotuyse saglik calisanlarini s..memiz mi lazim duzeltmek icin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu bu bakanlık hacamatı, sülüğü vs. tedavi diye kabul ediyor. Ne saygınlığı, ne itibarı
  • Her şeye muhalif olacak değilim, ortada kutsal bir meslek var ve bu meslek üzerinden böylesine prim yapma çabaları aptalca. Hemşireliği abazaların fantezisi haline getirmek sapıklığın farklı bir ürünü bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 12 Temmuz 2018; 19:28:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

    Ne yazik bi fikir. Saglik sistemi kotuyse saglik calisanlarini s..memiz mi lazim duzeltmek icin.
    Ne kadar ziyan bir yorum



    Ben çalışanları sevin mi dedim?

    Klipte çalışanları mı seviyorlar?

    Sağlık bakanlığının youtube videolarını takip etmekten daha önemli işleri yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlık Bakanlığı işsiz kalmışsa 20 ay önce tamamladığı soruşturmanın raporunu göndersin. Onlarca kez arayıp istedim, tamam göndereceğiz dediler göndermediler. BİMER'e şikayet ettim onlarda salladı.
  • Sağlık sisteminin sorunları ayrı, hemşireliği fahişelikle bağdaştırmak apayrı bir konu. Tüm sorunlarla baş edebilmek gerekir lakin bu mesleği ayaklar altına alan dingoları da engellemek gerekir.
  • Kendisini ilgilendiren meselelerde duyarlilik gosterecektir tabiki. Bu da siddetin farkli bir turu. Sana normal geliyorsa, bu abaza fikirlerinle yasamak zor olsa gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

    Kendisini ilgilendiren meselelerde duyarlilik gosterecektir tabiki. Bu da siddetin farkli bir turu. Sana normal geliyorsa, bu abaza fikirlerinle yasamak zor olsa gerek.
    En ufak şeyden ateşi yükselenler abaza değil de ben mi abazayım?


    Ne saçma sapan yorum atmışsın , low iq seni. Attığın yorumların ne tutarlılığı var ne mantığı , bloklandın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.