Şimdi Ara

Sağlık Bakanlığı Açıklama Yapmadan, Sabah Twitter Hesabından Tabloyu Yayınlayıp Kaldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran görüntüsü aldım Allah'tan, sildiler sonra paylaşımı. Saat vs vs görünür zaten. Açıklanan rakamlara da şüpheyle yaklaşıyordum, bu şüpheden hepten emin oldum artık.
    Sağlık Bakanlığı Açıklama Yapmadan, Sabah Twitter Hesabından Tabloyu Yayınlayıp Kaldırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afazi -- 20 Nisan 2020; 20:3:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne var bunda? belki saglik bakaninindan once aliyorlardir bilgiyi
  • fedonshop
  • Jeopol kullanıcısına yanıt

Açıklanan sayılar birbiri ile örtüşmüyor. Gerçi bu sayılara inanan net gerizekalıdır o ayrı konu ama pelikancılar bunu hata sonucu yayımlamamıştır. Muhtemelen -zaten şaibeli olan- sayıları bile doğrudan açıklamasın diye baskı var bakana.
  • FETÖ'nün devlette güçlü olduğu zamanlarda Samanyolu Haber kanalı Balyoz ve Ergenekon'la ilgili davaların kararlarını mahkemeden önce açıklardı.

Sabah gazetesinin malum bağlantılarını göz önüne aldığımda, artık vakalarla ilgili günlük verilerin Kuzguncuk'taki yalıda hazırlandığından şüphelenmeye başlıyorum.
  • bugün internete verilmeden 2 3 dakika önce haber kanalları verdi sayiları zaten .bugun geç internette verildi sadece
    Ne varki bunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.