< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
aktara gidiyorsun yada kefir yapan birini buluyorsun mayası böyle karnıbaharın küçüğü gibi birşey suyun içinde kavanozda veriyor sana.
mayanın büyüklüğüne göre ilk baş yarım lite 20-25 derece arasındaki sütün içine koyuyorsun (uht değilde pastorize günlük tercih ediliyor) yada güvendiğiniz açık sütleride kullanabilirsiniz. sonra üstünü bezle kapatıp yada kapağını tam kapatmadan güneş almayan bir yerde saklıyorsun. 24 saatte yoğurtumsu bir kıvama geliyor süzüyürsun sonra dolaba atıyorsun içiyorsun. bu kadar. ayrıca ekmeğinizide kendiniz yapın ekşi maya üretin yada biryerden bulun düzenli kefir içip ekmeğinizide gerçek ekşi mayalık atalık tam buğdayla yaparsanız sindirim sisteminizin sağlığınızın nasıl değiştiğini anlarsınız. bağırsak çok önemli. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |