Şimdi Ara

Saglam plastik yapistirici?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar plastik bir parca var bende kirildilar 404 ile yapistirdim kül yardimi ile birbirlerine ama yapistilar cok basit ve hizli sekilde yeniden kirildilar acaba bu plastikleri birbirine en saglam hangi yonle yapistirabilirim gerekirse tekrardan acamayim o kirik yeri ama tutmasini istiyorum cok saglam sekilde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 7 Mart 2012; 0:25:39 >

• silikon tabancasıyla silikon sık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI)

silikon tabancasıyla silikon sık

cok ufak yer icin silikon ve tabanca almaya gerek yok heralde peki ne tarz dukkanlarda bulabilirim rica etsem 2 damla sikarlar heralde silikondan?
  • El işi maket yapan yerlerde olur da bir de benim pc nin su soputucunun plastik deposu delindi onda Henkel Pattex Metal/Plastik/Cam yapıştırıcı diye geçen yapıştırıcıyı kullandım tavsiye ederim istersen onu kullan...
  • quote:

El işi maket yapan yerlerde olur da bir de benim pc nin su soputucunun plastik deposu delindi onda Henkel Pattex Metal/Plastik/Cam yapıştırıcı diye geçen yapıştırıcıyı kullandım tavsiye ederim istersen onu kullan...

olmadi ondan kullanirim peki sanayide bulabilirmiyim silikonla is yapan bi yer acaba? Motorcu yada arabacida?
  • Bu kuyumculara el işi çanta kutu yapan yerlerde oluyor atel filan birde öyle özel hediyelik filan kalpli malkpli kutu gibi yine el işçiliğinin olduğu yerlerde olur da tanıdık olamadan pardon abi silikon tabancanız var mı dersen yok der
  • Silikon tabancası küçüğü 7.5 büyüğü 12.5 Tl silikonlarda zati küçük 0.50Tl bütük 0.75Tl değmez yapıştırıcıda şeffaf olan 5 ila 7.5 lira civarı olmadı git dediğim yapıştırıcıyı al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 8 Mart 2012; 1:19:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapi degisimi ya da boya?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Silikon tabancası küçüğü 7.5 büyüğü 12.5 Tl silikonlarda zati küçük 0.50Tl bütük 0.75Tl değmez yapıştırıcıda şeffaf olan 5 ila 7.5 lira civarı olmadı git dediğim yapıştırıcıyı al...

ben daha pahali zannediyordum cok tesekkur ederim hocam fiyatlar uygunmus bari hangisi denk gelirse aliyim direk :) peki bu silikon ile tabancayi nerden imal edebilirim yada o bahsettiginiz yapistiriciyi ? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.