Şimdi Ara

Sağlam Instant 80 Level Private Pvp Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Orjinal Wow u Bıraktığım İçin Ara Ara Canım Sıkılınca PVP yapabileceğim Sağlam İnstant 80 Level Server Arıyorum Sizin Takıldığınız vs. Böyle Server Var mı ?

• VCN WOW

Insane olarak ta geçiyor ama GM lerin ilgilendiği falan yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnx=1

VCN WOW

Insane olarak ta geçiyor ama GM lerin ilgilendiği falan yok ...

VCN de Baya Lag var ..
  • Cozy wow tam istediğin server bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reglaor

Cozy wow tam istediğin server bence.

Versiyonum 3.3.2 Ama Versiyonunuz Farklı Giremiyorsunuz Diyor Cozy Eski Sistemi Kullanıyor 3.2.2a :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 4 Nisan 2010; 23:47:17 >
  • wow pwnage
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Orijinalden alıntı: Reglaor

Cozy wow tam istediğin server bence.

Versiyonum 3.3.2 Ama Versiyonunuz Farklı Giremiyorsunuz Diyor Cozy Eski Sistemi Kullanıyor 3.2.2a :S

Valla versiyon düşür gir, CozyWow dan iyisini bulabileceğini hiç sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.herniserver.cz/wow/ bu sunucuda oynayabılırsın.baya saglam bır sunucu.ama sadece pvp üzerine kurulmuş.tek fark bg lerden gold kasılması.itemler glyphs ler falan filan ihtiyacın olan hersey goldla alınıyor.pve itemlerini almak için aren ayapıyosun.yani bişilere sahıp olabılmek için baya emek vermen lazım.bu yüzden sıkıcıda değil.
    profesyonel oynayan adamlarda baya yogunlukta.
  • Ben retailden sıkılınca WoW-Pwnageye giriyorum.Veya dungeon saatini beklerken guildcenek.

WoW-pwnage.com 3.3.3
  • Arena Addicts e gelebilirsin full Relentless veriyo arenada wratfull kasılıo ... gelirsen whisp at nick : Karacabey [Horde]

http://s1.zetaboards.com/ProjectWoW/index/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JudiciousBoy -- 7 Mayıs 2010; 10:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JudiciousBoy

Arena Addicts e gelebilirsin full Relentless veriyo arenada wratfull kasılıo ... gelirsen whisp at nick : Karacabey [Horde]

http://s1.zetaboards.com/ProjectWoW/index/

Orjinal wow Devam Bunları yazdıktan 1 hafta sonra Paladin açtım şimdi 66 lvl
  • wowlegacy e girebilirsin iyi pvp serveridır sıkılınca oynuyorum
  • pineapple diye arat şu an orda oynuyom holy paladin var horde 5 6 da türk arkadaş oynuyoz ortam güzel amerikanla slav çoğunluk
  • versiyonu 3.3.3 den 3.3.2 ye nasıl düşürebliriz ?
  • katawow. Bu aralar takılıyorum süper zevkli süper gmleri olan bir server.
  • ares-wow.no-ip.org güzel bir pvp server ben burdayım gelirsen pvp at....
  • katawow u beyendim lag iyidurumda sürekli bg geliyor hoşuma gitti ama donation itemleri var orası bozuyor ama olsun napalım :d
  • kolpaci ally mi oldun horde mu
  • bu katawow'da bug falanmı var? Sürekli invalid password diyor.
  • Beyler ally misiniz horde mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.