Şimdi Ara

Solağım, Sağ el ile yazı yazmak istiyorum. [Konu eski, artık yazıyorum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmara ünv ingilizce okuyorum sınıflarda solak sıra yok olsa bile bir türlü diğer sıralar yüzünden adam gibi oturamıyorum. Bu gün hoca bir makaleyi okuyacaktı biz de onu yazacaktık ki ben bir türlü kolumu uygun yere koyup yazıyı adam gibi yazamadım yarım yamalak oldu. Karar verdim ne olursa olsun sağ el ile yazmaya çalışacağım sizce bunu yapmanın kısa yolları mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 27 Ekim 2012; 18:06:43 >

• Sol kolunu kır. Alçıya al. Sağ elle yaza yaza alışırsın.
  • Pek sanmiyorum. Solaksan solaksin. Degistiremezsin bence. Daha uygun bir yerde yazmaya calis.
  • Dostum bende solağım aynı sorunu yaşıyordum.
    Bende o sağlaklar için yapılmış sırayı yan çevirdim oturdum ve oldu
    Sırayı çevirmek sağ elle yazmaktan daha kolay bence
  • ben solağım.elde de,ayakta da.isterseniz yazarsınız ama sol eliniz kadar güzel ve hızlı yazamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve İkinci Sarı Kart

Sol kolunu kır. Alçıya al. Sağ elle yaza yaza alışırsın.

Bunun gibi birşeyi benim bir arkadaşım yaşamıştı imkansızı söylüyorsunuz ama gerçektende işe yarıyormuş arkadaşım çok sert şekilde yere çakılmıştı sağ eli kırıldı alçıya aldılar o da mecburen okulda sol eliyle yazmak zorunda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagataySA

Dostum bende solağım aynı sorunu yaşıyordum.
    Bende o sağlaklar için yapılmış sırayı yan çevirdim oturdum ve oldu
    Sırayı çevirmek sağ elle yazmaktan daha kolay bence

Sırayı yan yatır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alıştırma yapacaksın kardeş.Sağ kolum kırılınca solak takıldım,yazım başlarda okunmuyodu yaza yaza düzeldi.Artık 2 elle
  • Ben de solaktım sağla yaza yaza sağlak oldum ama yaşım küçüktü. Bi yaştan sonra olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

Ben de solaktım sağla yaza yaza sağlak oldum ama yaşım küçüktü. Bi yaştan sonra olmaz

Aynen bende böyleyim küçük yaştan beri sağ el ile yazı yazmaya alıştırdılar ama ben 2 elimlede yazı yazabiliyorum
  • Sırayı zaten yan çevirerek yazıyorum ama o da tam olmuyor işte. Sağlaklar için kolunu koyacakları yer var ama solaklar için o yok işte sırayı çevirince de o yüzden adam gibi yazamıyorum. Gerçekten hırs yaptım 1 hafta içerisinde çözmem gerekiyor yoksa en kolay listening/writing olayından kalıcam diye bakıyorum.

Konuyu açtım şimdiden pratiklere başladım zaten çok da kötü gitmiyor ama dikkatli olduğumdan yavaş yavaş yazabiliyorum.

1 Hafta içerisinde halletmeye çalışıcam sonucunda da merak edenler için video çekip koyacağım
  • Ben iki sıra kullanıyorum. Birine oturuyorum diğerini de soluma alıp sağındaki tahtayı kullanıyorum
  • Ben sağ elimi kullanmama rağmen okulda denk gelirse sol sıraya oturup sağ elimle yazı yazabiliyorum. Sıraya biraz yan oturunca masa kısmı önüne geliyor, rahat rahat yazıyorsun.
    Tam tersi de geçerlidir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Ben iki sıra kullanıyorum. Birine oturuyorum diğerini de soluma alıp sağındaki tahtayı kullanıyorum

Sınav sırasında ayrı ayrı olacağından öyle oturamayacağız o nedenle öğrenmek istiyorum. Genede fikir iyi, çok yorulursam öyle yaparım
  • sol bacagini sag bacaginin ustune at sol dirsegi bacagina koy oyle yaz. sorun ne tam olarak ben de dedigin siralarda yazi yazmistim bi aralarda o kadar da zor degildi hani.
  • Bir solak olarak yazdığından utanç duydum.
  • İlkokuldayken düşüp sol elimi kesmiştim 3-5 gün içinde kapandı yara ama yazmayı bilmeme rağmen hocanın erk yoluyla sağ elinle yaz ulan narasıyla birlikte ben de sağlak oldum tekrar sola dönmek istiyorum
  • Laptop un varsa götür ve ona yaz.
  • Dostum yan yatırmayı denedin mi?
  • Sağ elini ufak işlerde kullan.Zamanla alışırsın.

Küçük dedim diye alınma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.