Şimdi Ara

sağ tuş kopyala yapıştır geç algılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sağ tuş kopyala yapıştır geç algılıyor Word Belgesi Office Excel daha cok internet sayfasında maus sağ tus kopyala yapıştır gec algılıyor hatta bazen maus basılı tutuyorum geç algılama neden olur ayarı varmı anlamadım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canseven -- 16 Haziran 2010; 19:03:57 >

• bu bilgisayarın işlemci ve rami ile ilgili bişey bilgisayarın donanımı iyi degilse yavaş gelir. bir de uzun zamandır format atmadıysan bilgisayar ağırlaşır. en iyisi bir format at ve donanımını da iyileştir.daha hızlı gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahirkomit

bu bilgisayarın işlemci ve rami ile ilgili bişey bilgisayarın donanımı iyi degilse yavaş gelir. bir de uzun zamandır format atmadıysan bilgisayar ağırlaşır. en iyisi bir format at ve donanımını da iyileştir.daha hızlı gelecektir.

yeni format atmıştım daha önce böyle değildi format atmadan iyidi işlemci ram aynı öğrenmek istediğim ayrıca bir ayar ve düzenleme yapılacak bir şey varmı
    zaten zaman zaman TuneUp Registry Cleaner ile temizlik yapıyorum
  • Philips monitörlerin Smart Control adında programı var. O program bildirim alanında çalışırken masaüstünde sağ tık geç algılıyor. Bu benim başıma geldi ve uzun zaman sonra bundan kaynaklandığını farkettim. Şimdi çalıştırdım yine geç algıladı sağ tık, kapatınca normale dönüyor. Böyle bir şeyden kaynaklanıyo olabilir..

Orijinalden alıntı: qfb

Philips monitörlerin Smart Control adında programı var. O program bildirim alanında çalışırken masaüstünde sağ tık geç algılıyor. Bu benim başıma geldi ve uzun zaman sonra bundan kaynaklandığını farkettim. Şimdi çalıştırdım yine geç algıladı sağ tık, kapatınca normale dönüyor. Böyle bir şeyden kaynaklanıyo olabilir..

bahsettiğin şekilde proğram yok bir cok proğram var farklı olarak ofis2007 var ondan olabilirmi bilmiyorum

Seç beğen ve test etmeye başla çözümü hangisinde bulacaksın bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.