Arkadaşlar bilgisayarda sağ tık yapınca anlık bir duraksama oluyor sonra izi kalıyor. Çok sinirime gitti lütfen yardım edin.
menü sorunu olabilir tema uyguladıysan kardeş
Başka temalarda denedim ama olmadı.
format at düzelir %100
Başka yolu yok mu????
kolay ve temiz yolu bu ama eğer ben format atmam diyosan başka yollar ararız
yani bilgisayarda fazla oyun var format kur çok uzun sürer. Başka bi yol varsa çok iyi olur. yoksada canın saolsun , şimdiden teşekkürler.
bilgiyarına uygun xp ise windows 7 teması felan kur geçebilir bence dene bi
bilgisayar win 7
hmm veya sistem onarımı yap yaparsan o zamanda düzelir büyük ihtimal
aa evet oldu gerçekten çok saol.
birkaç gündür benimde başıma geliyodu. tam ekran bi oyun açıyorum sonra küçültüyorum veya kapıyorum geçiyodu.
ingilizce olarak arattım yabancı forumlara falan baktım buldum çözümü
windows 7 için:
Denetim masası / performans bilgileri ve araçları / !!!sol taraftaki görsel efektleri ayarla kısmına tıklayın.
buradaki listede sadece "Menü ögeleri seçildikten sonra gölgelensin" seçeneğinin tikini kaldırın arkadaşlar.
gerçi 1 yıllık konuymuş ama benim şimdi başıma geldi kimbilir sizin ne zaman başınıza gelecek :D sistem geri yüklemeye üşenirseniz ve olurda bu konuyu görürseniz duacım olun işte
quote:
Orijinalden alıntı: xloader
birkaç gündür benimde başıma geliyodu. tam ekran bi oyun açıyorum sonra küçültüyorum veya kapıyorum geçiyodu.
ingilizce olarak arattım yabancı forumlara falan baktım buldum çözümü
windows 7 için:
Denetim masası / performans bilgileri ve araçları / !!!sol taraftaki görsel efektleri ayarla kısmına tıklayın.
buradaki listede sadece "Menü ögeleri seçildikten sonra gölgelensin" seçeneğinin tikini kaldırın arkadaşlar.
gerçi 1 yıllık konuymuş ama benim şimdi başıma geldi kimbilir sizin ne zaman başınıza gelecek :D sistem geri yüklemeye üşenirseniz ve olurda bu konuyu görürseniz duacım olun işte
Allah razı olsun harbiden işe yaradı bende bilgisayar eskidi artık falan diye düşünüyordum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme