Şimdi Ara

sağ tık izi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda sağ tık yapınca anlık bir duraksama oluyor sonra izi kalıyor. Çok sinirime gitti lütfen yardım edin.

sağ tık izi

sağ tık izi

• menü sorunu olabilir tema uyguladıysan kardeş
  • Başka temalarda denedim ama olmadı.
  • format at düzelir %100
  • Başka yolu yok mu????
  • kolay ve temiz yolu bu ama eğer ben format atmam diyosan başka yollar ararız
  • yani bilgisayarda fazla oyun var format kur çok uzun sürer. Başka bi yol varsa çok iyi olur. yoksada canın saolsun , şimdiden teşekkürler.
  • bilgiyarına uygun xp ise windows 7 teması felan kur geçebilir bence dene bi
  • bilgisayar win 7
  • hmm veya sistem onarımı yap yaparsan o zamanda düzelir büyük ihtimal
  • aa evet oldu gerçekten çok saol.

• birkaç gündür benimde başıma geliyodu. tam ekran bi oyun açıyorum sonra küçültüyorum veya kapıyorum geçiyodu.

ingilizce olarak arattım yabancı forumlara falan baktım buldum çözümü

windows 7 için:

Denetim masası / performans bilgileri ve araçları / !!!sol taraftaki görsel efektleri ayarla kısmına tıklayın.

buradaki listede sadece "Menü ögeleri seçildikten sonra gölgelensin" seçeneğinin tikini kaldırın arkadaşlar.

gerçi 1 yıllık konuymuş ama benim şimdi başıma geldi kimbilir sizin ne zaman başınıza gelecek :D sistem geri yüklemeye üşenirseniz ve olurda bu konuyu görürseniz duacım olun işte

• quote:

Orijinalden alıntı: xloader

birkaç gündür benimde başıma geliyodu. tam ekran bi oyun açıyorum sonra küçültüyorum veya kapıyorum geçiyodu.

ingilizce olarak arattım yabancı forumlara falan baktım buldum çözümü

windows 7 için:

Denetim masası / performans bilgileri ve araçları / !!!sol taraftaki görsel efektleri ayarla kısmına tıklayın.

buradaki listede sadece "Menü ögeleri seçildikten sonra gölgelensin" seçeneğinin tikini kaldırın arkadaşlar.

gerçi 1 yıllık konuymuş ama benim şimdi başıma geldi kimbilir sizin ne zaman başınıza gelecek :D sistem geri yüklemeye üşenirseniz ve olurda bu konuyu görürseniz duacım olun işte

Allah razı olsun harbiden işe yaradı bende bilgisayar eskidi artık falan diye düşünüyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.