Şimdi Ara

Sağ testis hafif ağrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce sağ testisim dışarda 5 dakika kadar şiddetli ağrıdı ve geçti. 1 hafta kadar önce 5-10 dakika kadar baya siddetli sağ testis im ağrıdı sonra geçti. o gün gündüz 1 kere mastribasyon yapmıştım 2-3 saat sonra madem duş olıcam bir kere daha yapayım dedim. Çıkınca ağrımıştı. 1 haftadır sağ testis imde çok hafif ağrı var. Hani dinleyince farkına varıyorum bazen tamamen geçiyor bazen biraz daha belirgin oluyor. Sizce nedendir ? Lise yıllarımda 3-4 ü yaptığımı bilirim günde tık yoktu yaşlandıkmı ne Şaka bi yana mastribasyon dan kaynaklandığını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli_81

2 hafta önce sağ testisim dışarda 5 dakika kadar şiddetli ağrıdı ve geçti. 1 hafta kadar önce 5-10 dakika kadar baya siddetli sağ testis im ağrıdı sonra geçti. o gün gündüz 1 kere mastribasyon yapmıştım 2-3 saat sonra madem duş olıcam bir kere daha yapayım dedim. Çıkınca ağrımıştı. 1 haftadır sağ testis imde çok hafif ağrı var. Hani dinleyince farkına varıyorum bazen tamamen geçiyor bazen biraz daha belirgin oluyor. Sizce nedendir ? Lise yıllarımda 3-4 ü yaptığımı bilirim günde tık yoktu yaşlandıkmı ne Şaka bi yana mastribasyon dan kaynaklandığını sanmıyorum

böyle şeyler şakaya gelmez ürologa gidip göster kendini...

testis tümörü vs felan bi sürü şey var...

bu arada hastanede çalışıyorum.

• Inceledim içinde herhangi bir kitle yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzce araştırma hastanesine gittim.

Pazartesiye Ultrason verdiler.

Doktor ya iltahap başlangıcı yada damar genişlemesi dedi. 2 iltahap ilacı verdi.

İlaçları kullanmaya başladığımdan beri değişiklikler

Testislerdeki duyarlılık tamamen gitti. Sadece çok nadir arada 2 saniyelik ağrı oluyor. ( Önceden neredeyse gün boyu oluyordu)

henüz 2 gündür kullanıyorum. Sanki gitgide normale dönüyor gibi
  • gencgsli_81 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var ilacın adı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    16 yıl önce açıldı
    Sol Karın Boşluğunda Şişlik?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.