Şimdi Ara

Sağ Testis Ağrisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gecen hafta basladi bu olay.Boşaldiktan sonra sağ testisimin biraz üstü yanlara doğru ağri olmaya başladi 1 gün sonra hemen geçti.Şimdi yine bu olay başima geldi varioksielden şüpheleniyorum ama bir yandan boşaldiktan sonra ne alaka diyorum.Sizce ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 13 Haziran 2018; 23:48:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sağ Testis Ağrısı

Sağ testis ağrısı, erkekler arasında yaygın bir sorundur. Ağrının nedeni, hafif bir rahatsızlık hissinden şiddetli bir sızıya kadar değişebilir.

Sağ testis ağrısının en yaygın nedenleri şunlardır:

• Epididimit: Epididim, testisi sperm hücrelerini taşıyan tüpe bağlayan bir yapıdır. Epididimit, epididimin iltihaplanmasıdır ve genellikle ağrı, şişme ve kızarıklığa neden olur.
    • Testis Burulması: Testis burulması, testisin sperm kordonu etrafında dönmesi durumudur. Bu, ani ve şiddetli ağrıya neden olur ve acil tıbbi müdahale gerektirir.
    • İnguinal Herni: İnguinal herni, karın duvarında zayıf bir noktadan bağırsakların veya diğer organların dışarı çıkmasıdır. Bu, testis bölgesinde ağrı, şişme ve rahatsızlığa neden olabilir.
    • Prostatit: Prostatit, prostat bezinin iltihaplanmasıdır. Bu, testis bölgesinde ağrı, sık idrara çıkma ve ağrılı boşalma gibi semptomlara neden olabilir.
    • Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar (CYBE): Klamidya ve bel soğukluğu gibi CYBE'ler testis ağrısına neden olabilir.

Testis Ağrısı Boşalınca Geçiyor Mu?

Bazı durumlarda, testis ağrısı boşalmadan sonra geçebilir. Bunun nedeni, boşalmanın testis bölgesindeki basıncı azaltması ve iltihabı hafifletmesidir. Ancak, testis ağrısının boşalmadan sonra geçmesi her zaman altta yatan bir sorunun olmadığı anlamına gelmez.

Sağ testis ağrısı yaşıyorsan, özellikle ağrı şiddetliyse, ani başlamışsa veya diğer semptomlarla birlikte görülüyorsa, bir sağlık uzmanına görünmen önemlidir. Altta yatan nedeni belirlemek ve uygun tedaviyi almak için muayene ve testler yapılması gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bendede vardı 1 ay öncesine kadar sağ TESTISTE. ultrason çekildim kist çıktı. doktor bir zararı yok bol bol mastürbasyon yap dedi.

• Olır ara sıra baskı oluyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testis torsiyonu oluyor olabilir doktora git 1000/4 insanda gozuken bir olay edit kesin git sakaya gelmez sonra tek taassakli dolasirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 14 Haziran 2018; 5:51:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Testis torsiyonu oluyor olabilir doktora git 1000/4 insanda gozuken bir olay edit kesin git sakaya gelmez sonra tek taassakli dolasirsin
    Ama top ağrimiyor testisi tutan ust taraf yok mu oralar agriyor asagilarda sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

bendede vardı 1 ay öncesine kadar sağ TESTISTE. ultrason çekildim kist çıktı. doktor bir zararı yok bol bol mastürbasyon yap dedi.
    Ben bol bol yapinca ağriyor zaten

• İYİYMİŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

Ama top ağrimiyor testisi tutan ust taraf yok mu oralar agriyor asagilarda sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    Tamam iste oradaki kablo gibi olan sey kan akisi azaldigi ve eski pozisyonuna donemedinden dolayi agriyor daha ilerlerse oradaki yumurtaliklar ters doner.. HAYATINDA DUYMADIGIN ACIYIBDUYARSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Tamam iste oradaki kablo gibi olan sey kan akisi azaldigi ve eski pozisyonuna donemedinden dolayi agriyor daha ilerlerse oradaki yumurtaliklar ters doner.. HAYATINDA DUYMADIGIN ACIYIBDUYARSIN

Alıntıları Göster
    Bugun aksam acile gidecem bakalim umarim onemli bir sey yoktur

• Uzun süre sevişme yada uzun süre bişeyler izleyip boşalmadığında olurdu.

Ben sevişmeyi sevdiğim için gençlik yıllarında tecrübesizlik yüzünden çok çekmiştim o ağrıyı.

Doktora gitmen de de fayda var. Varikosel ise geç kalmadan damarlar için ameliyat şart geç kalındıysa tertemiz kısırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Uzun süre sevişme yada uzun süre bişeyler izleyip boşalmadığında olurdu.

Ben sevişmeyi sevdiğim için gençlik yıllarında tecrübesizlik yüzünden çok çekmiştim o ağrıyı.

Doktora gitmen de de fayda var. Varikosel ise geç kalmadan damarlar için ameliyat şart geç kalındıysa tertemiz kısırsın.
    Varikosel ameliyatindan sonra kisirlik felan kalmiyor spermler canlaniyor.Senin dedigin belki 5 yil ağri çekip ameliyat olanlarda ise yaramaz.

• quote:

Varikosel ameliyatindan sonra kisirlik felan kalmiyor spermler canlaniyor.Senin dedigin belki 5 yil ağri çekip ameliyat olanlarda ise yaramaz.

Alıntıları Göster
    Kendini kandırmak istersen benden duy kandır 15 yıl bekleyenlerde kısırlık oluyor karşim.

Varikosel ameliyatının belli bir yaş sınırı var sevgili kardeşim sistem öyle işlemiyor. Belli bir süre sonra yapılması işe yaramıyor.

Hem niye taktın ki bu kadar en fazla çoğalmazsın.
  • Arkadaşlar doktora gittim hic bir sıkıntı yok.Ağrida geçti zaten.Çok kötu sancili agri ve testiste şişlik olursa mutlaka gidin doktora.

• quote:

Arkadaşlar doktora gittim hic bir sıkıntı yok.Ağrida geçti zaten.Çok kötu sancili agri ve testiste şişlik olursa mutlaka gidin doktora.
    Rahatladım bir şey çıkmadığını görünce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.