Şimdi Ara

SAĞ SOL KOS DENGESİZLİĞİ FİTNESS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba ben Anıl 16 yaşındayım 1.5 yıldır fitness yapıyorum 3 ay salonda yaptım okul sınavları olduğu için şuan gidemiyorum. Kalanını evde çalışıyorum dumbellarım barfiks çubugum falan var bu arada solağım her şeyde solumu kullanırım fakat sağ biceps ve tricepsim sola göre daha kalın biceps sıktıgımda sağ çok belirginken sol fazla belli olmuyor ve hep sağ kolum daha önceden yoruluyor bu sorun neyden kaynaklanıyor yardımcı olur musunuz teşekkürler

• Bu durum aslında çok rastlanan bir şey. Örnek olarak benim sol kolum sağ koluma göre her zaman 1cm geride. Zamanla düzeldiğini veya böyle gittiğini belirtirler. Fakat senin durumun daha iler düzeyde bir konu gibi. Hastaneden randevu alamazsan aile hekimine gidip bir danışmanı tavsiye ederim.

• sanjii kullanıcısına yanıt

cevap verdiğin için teşekkür ederim belki salona yazılabilirim yazın aynı sorun devam ederse bakarım

• Anıl LERRS A kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Bence fazla erteleme. Çok daha büyük sorunun var ise erken davranıp müdahale edersin.

• Bahsettiğin durum genelde sinir hasarına bağlı oluşabilcek bir şey. Ama sinir hasarın yoksa fizyolojik olarakta görülebilir. Sağ ve sol arasında anatomik farklılıklar görülebilir bazı insanlarda. Belki sendede öyledir. Sen çalışmaya devam et. Sadece 2 kolunlada aynı yükleri kaldırdığına dikkat et. Atıyorum biriyle 5 diğeriyle 10 kg çalışma. Hep aynı kilolarda aynı setleri yap eşdeğer kaslar için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SOL TESTIS VE SOL BACAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.