Şimdi Ara

safe mode sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayari safe mode da acmak istiyorum ama ne zaman makinayi f8 leyip safe mode a girsem startup repair basliyor. iptal ettiginde makineyi yeniden baslatmayi onderiyor. bir turlu safe mode da desktopa ulasamadim. o klasik safe mode a bir turlu ulsamiyorum. cildirmak uzereyim.

sistem windows 7 makina hp p7-1030la

makinada sorun filan yok. alt tarafi safemode bir dosya aktive etmem gerekiyor..ama bir turlu giremedim safe mode a

• Başlangıçta Güvenli Mod'a girilmesi
    Bilgisayardaki tüm CD ve DVD'leri çıkarın.
    Bilgisayarı yeniden başlatın.
    Yeniden başlatma sırasında ilk ekranda, HP veya Windows logosu görünene kadar, aralıksız olarak F8 tuşuna basın.
    İstendiğinde, Ağ Desteği ile Güvenli Mod seçeneğini seçin.
    Bilgisayarda yönetici hakları olan bir kullanıcı hesabı ile oturum açın.

Bilgisayar çalışırken Güvenli Mod'a girilmesi
    Başlat öğesine tıklayıp, arama alanına msconfig yazın ve ardından enter tuşuna basarak Sistem Yapılandırma penceresini açın.
    Sistem Yapılandırma penceresinin Genel sekmesinde, Tanılama başlangıcı öğesini seçin.
    Önyükleme sekmesinde, Güvenli önyükleme öğesini seçin ve Tamam öğesine tıklayın.
    İstendiğinde, bilgisayarı Güvenli Mod'da başlatmak için Yeniden Başlat seçeneğine tıklayın.
    Bilgisayar otomatik olarak yeniden başlamıyorsa, Güç düğmesine basarak gücü açın.
    Sistem Yapılandırma Penceresinin Araçlar sekmesinde, istediğiniz tanılama aracını seçin ve başlatın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.