Şimdi Ara

Safe Finder virüsü ve Bilgisayarda Kendi Kendine Oluşan Güncellemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

google chrome ilk açtıgımdahttp://search.safefinder.com/ diye açılıyor ve düzeltemedim bir türlü...

Onun haricinde pc ilk açılışında ekran söyle birşey çıkıyor ve kendi kendine masaüstünde kısayol oluşturuyor böyle çarpıya bastığım zamanda birkaç kez daha geliyor sonra kapanıyor bunuda halledemedim

son olarak birkaç saat aralıklarla görev çubugunun sağ alt kısmında virüs programının yanında mavi halka içerisinde tik işareti görünüyor bir süre sonra kullanmadığım indirmediğim programları indirmeye çalısıyor java v.b... çarpıya basınca kapanmıyor görev yöneticisine girip görevi sonlandır diyorum bir süre sonra tekrar aynısı

yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: elweda

arkadaşlar bilgisayara virüs bulaştı

google chrome ilk açtıgımdahttp://search.safefinder.com/ diye açılıyor ve düzeltemedim bir türlü...

Onun haricinde pc ilk açılışında ekran söyle birşey çıkıyor ve kendi kendine masaüstünde kısayol oluşturuyor böyle çarpıya bastığım zamanda birkaç kez daha geliyor sonra kapanıyor bunuda halledemedim

son olarak birkaç saat aralıklarla görev çubugunun sağ alt kısmında virüs programının yanında mavi halka içerisinde tik işareti görünüyor bir süre sonra kullanmadığım indirmediğim programları indirmeye çalısıyor java v.b... çarpıya basınca kapanmıyor görev yöneticisine girip görevi sonlandır diyorum bir süre sonra tekrar aynısı

yardım lütfen

Chrome simgesini başlatın sağ tarafındaki bölümden kaldır masaüstüne bir chrome kısayolu oluştur sağ tıklayıp özellikler de orası aynen attığım resimde ki gibi olacak hocam eğer farklı yazılar kodlar varsa resimdeki gibi değiştir safefinder kalkmış olacak birde chrome ayarlarına gelip arama motoru , eklentiler gibi olan heryerden google yazısı bulununlar dışında hepsini kaldır . Diğeri içinde araştırıp döneceğim

• yardımın için teşekkür ederim ben şu şekilde hallettim belki ilerde işine yarayan olur

combofix indirim tarattım sorun devam etti
    Malwarebytes | Free Anti-Malware home ( 12 günlük deneme sürümü) > indirip tarattım bişeyler sildi makinaya res attı açılışta düzeldi
  • 2 gündür aynı sorunlarla uğraşıyodum. Google da çözüm için arama yaparken konuyu buldum ve program tavsiyenle çözdüm. Yardım ve program tavsiyesi için saol dostum Program toolkitim de artık
  • Black_Lotus kullanıcısına yanıt
    tek kötü yanı programın sınırsız olmaması :)

rica ederim yardımım dokunduysa ne mutlu.
  • Eğer müdahaleci reklam ve pop-up ile ilgili sorunlar varsa, bu http://macsecurity.net/view/124/ etkili bir araçtır
  • Bilgi için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.