Onun haricinde pc ilk açılışında ekran söyle birşey çıkıyor ve kendi kendine masaüstünde kısayol oluşturuyor böyle çarpıya bastığım zamanda birkaç kez daha geliyor sonra kapanıyor bunuda halledemedim
son olarak birkaç saat aralıklarla görev çubugunun sağ alt kısmında virüs programının yanında mavi halka içerisinde tik işareti görünüyor bir süre sonra kullanmadığım indirmediğim programları indirmeye çalısıyor java v.b... çarpıya basınca kapanmıyor görev yöneticisine girip görevi sonlandır diyorum bir süre sonra tekrar aynısı
Onun haricinde pc ilk açılışında ekran söyle birşey çıkıyor ve kendi kendine masaüstünde kısayol oluşturuyor böyle çarpıya bastığım zamanda birkaç kez daha geliyor sonra kapanıyor bunuda halledemedim
son olarak birkaç saat aralıklarla görev çubugunun sağ alt kısmında virüs programının yanında mavi halka içerisinde tik işareti görünüyor bir süre sonra kullanmadığım indirmediğim programları indirmeye çalısıyor java v.b... çarpıya basınca kapanmıyor görev yöneticisine girip görevi sonlandır diyorum bir süre sonra tekrar aynısı
yardım lütfen
Chrome simgesini başlatın sağ tarafındaki bölümden kaldır masaüstüne bir chrome kısayolu oluştur sağ tıklayıp özellikler de orası aynen attığım resimde ki gibi olacak hocam eğer farklı yazılar kodlar varsa resimdeki gibi değiştir safefinder kalkmış olacak birde chrome ayarlarına gelip arama motoru , eklentiler gibi olan heryerden google yazısı bulununlar dışında hepsini kaldır . Diğeri içinde araştırıp döneceğim
yardımın için teşekkür ederim ben şu şekilde hallettim belki ilerde işine yarayan olur
combofix indirim tarattım sorun devam etti Malwarebytes | Free Anti-Malware home ( 12 günlük deneme sürümü) > indirip tarattım bişeyler sildi makinaya res attı açılışta düzeldi
2 gündür aynı sorunlarla uğraşıyodum. Google da çözüm için arama yaparken konuyu buldum ve program tavsiyenle çözdüm. Yardım ve program tavsiyesi için saol dostum Program toolkitim de artık